Haberler

Adana'da Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın Reklam Aracına Saldırı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde Seçim Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ının reklam aracına sopalı bıçaklı saldırı düzenlendi.

Adana'nın Kozan İlçesinde Seçim Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ının reklam aracına sopalı bıçaklı saldırı düzenlendi

Edinilen bilgiye göre Varsasklar mahallesi Batı geçiş çevre yolunda Mustafa Elibol'un kullandığı 01 RT 581 plakalı araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sopalı ve bıçaklı saldırı düzenlenerek araçta maddi hasar meydana geldi.Araç sahibi Mustafa Elibol bir otomobilin önüne kırarak kendisini durduğununu iddia ederek otomobilden inen üç kişi sürücü Elibol'a "Sen daha akıllanmadın mı seni artık Recep Tayyip Erdoğan'da kurtaramaz "diyerek araca vurmaya başladılar.Araçın ön camına sopa ile vuran şahıslar daha sonra da ön lastiğe bıçak sokarak olay yerinden ayrıldılar.

Araç sahibi polis arayarak yardım istedi.Olay yerine polis olayla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

Elibol'un olayı gerçekleştiren kişilerden şikayetçi olmak üzere Kozan Emniyet Müdürlüğüne gittiği öğrenildi.

Olaydan kısa süre sonra olayın gerçekleştiği yere gelen AK Parti ilçe başkanı Veli Gelebek olayla ilgili bilgi alarak olayın takipçisi olacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title