Haberler

Komşu Kavgasını Ayırmak İsteyen Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

Evinde beslediği köpek ve güvercinleri "koku yapıyor" diye şikayet eden komşularıyla tartışan kişi, kendilerini ayırmak isteyen kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Evinde beslediği köpek ve güvercinleri "koku yapıyor" diye şikayet eden komşularıyla tartışan kişi, kendilerini ayırmak isteyen bakkal dükkanı sahibini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi'ndeki evinde köpek ve güvercin besleyen Hüsmen S, komşuları tarafından "koku yapıyor" gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesine şikayet edildi.

Vatandaşların şikayeti üzerine eve gelen belediye ekipleri hayvanlara el koyarken, ev sahibi Hüsmen S'ye de idari para cezası uyguladı.

Daha sonra kendisini şikayet eden komşularıyla tartışan Hüsmen S'yi, mahallede bakkal dükkanı işleten Mehmet Kurt, olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Hüsmen S, olay yerinden ayrıldıktan sonra evinden getirdiği pompalı tüfekle Mehmet Kurt'u bakkal dükkanında vurdu.

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Kurt, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurt, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçmak isteyen Hüsmen S. ise bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Yerel

Sarıçam Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title