Haberler

Adana'da Bıçaklı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana'da iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 21 yaşındaki İsmail Utancak, hayatını kaybetti, 32 yaşındaki Muhammet Serin ise yaralandı.

Adana'da iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 21 yaşındaki İsmail Utancak, hayatını kaybetti, 32 yaşındaki Muhammet Serin ise yaralandı.

Olay, gece yarısı merkez Sarıçam İlçesi Buruk İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında sorun bulunan İsmail Utancak ile Muhammet Serin, arkadaşlarıyla yolda yürüdükleri sırada karşılaştı. İki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada Utancak sağ göğsünden, Serin ise kalçasından yaralandı. Arkadaşları tarafından yakındaki özel bir hastaneye götürülen Utancak, buradaki müdahalenin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Serin ise olay yerine çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle çok kan kaybeden Utancak, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, ölüm haberini alan yakınları, hastanede olay çıkarttı. Acil servisin camlarını kıran Utancak'ın yakınları ile kendilerine müdahale eden polisler arasında arbede yaşandı. Olayın daha da büyümesini önlemek için hastaneye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Yaşanan olay sonrasında Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yaklaşık 1 saat hizmet veremedi. ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edilen Serin ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına alan polis, cinayet şüphelisini tespit etmek için soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title