Haberler

Adana'da Badminton Antrenör Kursu Sona Erdi

Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan “Antrenör Kursu” Adana’da sona erdi.

Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan "Antrenör Kursu" Adana'da sona erdi.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, kursun uygulamalı kısmının Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğüne ait Yüreğir Serinevler Spor salonunda gerçekleştirildiğini, teorik bilgilerin ise Menderes Spor Salonu toplantı odasında yapıldığını,tesis ve malzeme konusunda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak 'a teşekkür etti.

Kursa Adana'nın yansıra Siirt, Mersin, Niğde, Elazığ, Antalya, Hatay, İstanbul, Gaziantep, Osmaniye, Samsun, Konya, Nevşehir, Batman, Şırnak,Tokat illerinden 93 kursiyerin katıldığını ifade eden Öktem, "Son yıllarda büyük aşama kaydeden Batminton'da yeni antrenörlerle patlama yaşanacak. Kurs sayesinde antrenör açığı giderildi. Kursa çeşitli illerden katılan kursiyerler yeni bilgilerle memleketlerine döndüler" diye konuştu.

Öktem, teorik ve uygulamalı eğitime katılan kursiyerler bir üst kademeye yükselmesi için kurs sonunda yapılacak sınavlarda başarı göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu ve Menderes Spor Salonu toplantı odasında gerçekleştirilen kursu veren görevlileri ve dersler şöyle:

Teknik, taktik ve uygulamaları Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez, teorik kursu Öğr. Gör. Eren Uluöz, Mehmet Vurat,Kamil Dikiçi,Yard. Doç. Dr. Gonca İnce, Pervin Bilir, Dilek Sevimli, Selcen Korkmaz Eryılmaz, Cenab Türkeri, Prof. Dr. Emine Kızılkanat verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Yüreğir Ceyhun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title