Haberler

Adana'da 850 Polis ile Şafak Operasyonu

Güncelleme:

Adana Emniyet Müdürlüğü önceden belirlenen 21 adrese eş zamanlı olarak, 850 polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Seyhan İlçesinde önceden belirlenen 21 adrese eş zamanlı olarak, 850 polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenledi.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda 20 kişi gözaltına alınırken, 125 kilogram esrar maddesi, 3 av tüfeği ile çok sayıda dolu fişek ve 200 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün merkez Seyhan İlçesi genelinde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik düzenlediği operasyona Narkotik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ile Kaçakçılık Şubesi'nden çok sayıda ekip katıldı.

GENİŞ KAPSAMLI OPERASYON

850 polisin katıldığı operasyonda çevre güvenliği alan Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere Özel Harekat Timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi. Polis helikopteri evlerin damından yapılabilecek olası saldırılara karşı arama yapan ekiplere havadan destek verdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda 125 kilogram esrar maddesi, 3 av tüfeği ile çok sayıda dolu fişek, 200 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 20 kişi de gözaltına alındı.






Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (15)

ceyhanli:

alayi kurt ne ugrasiyorsunuz yolda yakaladiginiz kurde sorun ne is yapiyorsun diye ya hirsiz ya torbaci ulan adanayi mahvettiniz doldunuz

50
13
yanıtYanıtla
ali:

bizim burdaki torbacıların alayı ceyhanlı

yanıt0
yanıt0
mehmet:

allah belanızı versin biç ırkçılar.

yanıt0
yanıt0
ADN 01:

İSTENİRSE OLUYOR. SON BİY AY İÇİNDE ADANA EMNİYETİ UYUŞTURUCUNUN ÜZERİNE KARARLILIKLA GİDİYOR. TEBRİK EDERİM.

33
0
yanıtYanıtla
xbox:

can alan bu insanların canını almak lazım

29
3
yanıtYanıtla
mahalleden:

Adana Bey Mahallesi, Barbaros mahallesi, Yeni Bey Mahallesi buraları silin süpürün ALLAH aşkına yeni nesil onlara yem oluyor. Uyuşturucu işi yapan cezaevine girmeyi de göze almıştır.

25
1
yanıtYanıtla
Bertuğ:

Uyuşturucu satanları yağlı kazıkla ödüllendirmek lazım.

25
0
yanıtYanıtla
fatih sert:

Adana EMNYT ni tebrik ederim.

18
4
yanıtYanıtla
balamir:

adanayı pekakalı kürtlerden temizleyin diyecem ama gaz alayı diye yapılıyor belli

16
3
yanıtYanıtla
aa:

göz boyama haberlere servis et polislerin ahı kalmış herbirini dağıttı ülkede anarşi boy gösterdi bunlar sansasyonel haberler inanan kaç kişi var ?

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title