Haberler

Adana’da 3 Kadının Bulunduğu Şüpheli Otomobil Polisi Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Ankara'da Adana'ya gelen ve içerisinde şüpheli 3 kadının bulunduğu otomobil polisi alarma geçirdi. Ekiplere "Etkisiz hale getirin ve TEM'e teslim edin" talimatı verildi.

Adana'da içerisinde şüpheli 3 kadının bulunduğu otomobil polisi alarma geçirdi. Ankara yönünden gelen bir otomobilin saat 07.00 sıralarında Pozantı ilçe merkezinden geçerek Adana'ya doğru gittiği belirlendi. Ekiplere "Etkisiz hale getirin ve TEM'e teslim edin" talimatı verildi.

ETKİSİZİ HALE GETİRİN

Bunun üzerine polis haber merkezinden içerisinde 3 kadının bulunduğu otomobilin şehir merkezine girme ihtimaline karşı tüm ekiplerin duyarlı olması istendi. Ayrıca otomobilin alınması halinde, içindekilerin etkisiz hale getirilip, TEM Şube Müdürlüğü'ne tesliminin sağlanması gerektiği bildirildi.

TÜM BİRİMLER ALARM VERDİ

Bu gelişme üzerine başta asayiş ve trafik ekipleri olmak için tüm birimler alarma geçti. Otomobilin geçme ihtimali olan tüm kavşaklar tutularak çalışma başlatıldı. Ancak sonucu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pozantı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

sevimli:

işid dir erdoğanı öldürmeye geliyorlar yardım etmemiş bu ay :D

8
9
yanıtYanıtla
GERÇEK:

adana adana hep adana

9
4
yanıtYanıtla
nzli:

adana ve samsunun karşılıklı diss leri dewam ediyor :D

8
4
yanıtYanıtla
Nühü:

Yönleri adana ise çoook sakat direk tutuklayın, değilse niyetleri kötü olma ihtimali baya düşer.

8
4
yanıtYanıtla
ÖZLÜ SÖZLER:

hadi kadınlar haberleri bu siteden mobil uygulama ile takip ediyorsa BİRAZ DİKKAT

12
0
yanıtYanıtla
AKKAYA:

Emniyette Hırsıza Ben geliyorum sen kaçmı diyor Biraz Asayiş Arkadan 14 kadın daha gelecekti bunlar yemdi belkide kimbilir. . . . Gizlilik şart

9
1
yanıtYanıtla
Emekli Albay...:

habera bak ben terörist olsam. olayı duydular mı? hemen vazgeçtim. başka yolu ararım. niye haber yapıyorsun. teröristlere yardım yataklık suçundan içeri alırlar polis operasyona bilgi verilmez. . . örnek vereyim aranan katil zanlısı cem garipoğlu veya deniz seki televizyonda haberlerden öğrenerek polisler nereye arama yapacağını öğrenerek hemen yer değiştiriyorlar. polis bu haber yüzünden 6 aydır zanlıyı yakalayamadı. . . . .

8
1
yanıtYanıtla
madamMobil-ANDROID:

ve Saçmalığı ya boyle

5
2
yanıtYanıtla
Metin selekMobil-IOS:

Vay adana kadar başınıza taş düşe. Ankaradan adanaya geliyorlarmış. Hayvan herifler!

1
4
yanıtYanıtla
AKKAYA:

nasıl haber üç kadın tesbit edilmiş miş. . bu kadınlar teröristmi kaçakçımı insan tacirimi yazıp belirtseniz iyi olur Gaz eteciler

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title