Haberler

Adana'da 12 Saatte 4 Kişi Öldürüldü

Güncelleme:

Adana'da 12 saatte 1'i kadın 4 kişi öldürülürken, 7 kişi de yaralandı.

ENİŞTESİ İLE KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Cinayetlerin ilki 26 Nisan 2016 günü saat 22.00 sıralarında Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. 34 yaşındaki Doğukan Hüküm kız kardeşi Özlem Hüküm'ün evinde eniştesi Bekir Arslan ile kız kardeşi Özgecan Arslan'ı 2 yaşındaki yeğeninin gözleri önünde tabancayla öldürdü. Zanlı polis tarafından yakalanıp sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

KAHVEYE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

İkinci olay ise aynı gece saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane oturan ağabey İrfan Karakoç ile İdris Karakoç silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası İrfan Karakoç hastanede hayatını kaybetti. Kardeşi ise hastanede yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Polis ise olayla ilgili gözaltılar yaptı.

TABANCA İLE ÖNÜNE GELENİ VURDU

Kentteki üçüncü olayda ise bankada karşılaşan Ali Sadıklı ile damadı Yavuz Nazar kavga etti. Damat bıçak çekince iki taraf da akrabalarına haber verdi. Olay yerine gelen damadın kardeşi Harun Nazar tabanca ile önüne geleni vurdu.

Olayda Ali Sadıklı, Özdemir ve Aydemir Sadıklı ile damadın babası Ziya Nazar yaralandı. Yaralılardan kayınpeder Ali Sadıklı hastanede öldü. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor. Polis zanlı 3 kardeşi yakaladı sorguları devam ediyor.

ÇATIŞMADA 3 KİŞİ YARALANDI

Ayrıca aynı gün Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı Mahallesi'nde de çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı. Polis zanlıları olaydan sonra gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

pillow fighter:

adana deyince aklıma hep baraj yolu balcalı baraj yolu balcalı diye bağıran muavinler ve bol kimyonlu leziz şırdan dolmaları geliyor :))

4
2
yanıtYanıtla
gurbet:

ulke sahipsiz gibi geldi bana bence ulkedeki yoneticiler kendi isleriyle mesgul, siyasetcileri yurtdisindan avrupa ulkesinden transver etmemiz lazim, daha acemi olur daha az calar ve daha cok calisir kesinlikle bizimkilerden durust olur.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title