Haberler

Adana Byz Algomedspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Adana Byz Algomedspor, Afyonkarahisar Belediyespor karşılaşmasına günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Adana Byz Algomedspor, Afyonkarahisar Belediyespor karşılaşmasına günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

Lige 3-0'lık İstanbul Büyükşehir Belediye Spor galibiyetle başlayan Adana Byz Algomedspor, pazar günü Afyonkarahisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan oyuncuların hırsı dikkat çekti.

Takım kaptanı Rıdvan Karataş, ligin ikinci haftasında kendi sahalarında oynayacakları Afyonkarahisar Belediyespor maçında tüm sporseverleri tribünlere beklediklerini söyledi. Tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Karataş, sahaya da bu doğrultuda çıkacaklarını belirtti.

"BİRLİK OLMA ZAMANI, HER ŞEY ADANA İÇİN"

Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner ise yeni sezona şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını kaydederek, "Sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesporu 3-0 yenerek lige galibiyetle başladık. Pazar günü kendi sahamızda grubun favori takımlarından Afyonkarahisar Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçta tüm sporseverleri salonu doldurmaya davet ediyorum. Adana'nın takımı olarak Adana'mızı arkamızda görmek istiyoruz. Birlik olma zamanı. Herşey Adana'mız için. Herkesi bu yolda desteğe davet ediyorum" dedi.

Adana Byz Algomedspor-Afyonkarahisar Belediyespor karşılaşması pazar günü saat 14.00'de Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynanacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title