Haberler

Adana Byz Algomed Spor'da Durmak Yok

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig B grubunda Adana'yı temsil eden, 2015 / 2016 sezonuna yaptığı flaş transferlerle kadrosunu oluşturarak hazırlanan, Adana Byz Algomed Spor sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Avukat Ertuğrul Doğaner takımı süper lige taşımak amacıyla bir yandan kurumsallaşma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan takıma süper lig yolunda ekstra katkı sağlayacak projeler geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Adnan Menderes kapalı spor salonunda yapılan antrenmanı ziyaret eden takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan teknik heyet ve sporcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesi başarı diledi. Antrenman sonrası takıma kendi elleriyle yaptığı baklava ikramıyla ziyafet veren Veli Karahan'a Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Özkıral ve takımın pasör çaprazı olan Tatlıcı Köse tarafından takıma kazandırılan Thomas Zass tarafından forma hediye edildi.

"HER ZAMAN HEDEFİ OLANLARIN YANINDAYIZ"

Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Veli Karahan, bu zamana kadar sporun ve sporcunun yanında oldukları belirterek, "Geçen yıl Adanamız'ı başarı ile temsil ederek playoff oynama başarısı gösteren Adana Byz Algomed Spor'a verdiğimiz desteği bu yıl daha da artırarak devam edeceğiz. Yaptığı nokta transferlerle süper ligin en güçlü adayı haline gelen Adana Byz Algomed Spor teknik heyet ve sporcu kardeşlerimize moral vermek adına ziyaret ederek tanışma fırsatımız oldu. Ziyaret esnasında takımın moral ve motivasyonunu oldukça iyi gördüm. Sponsorluğunu üstlenerek takıma kazandırdığımız Thomas Zass'ı çok beğendim. Takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu inanç ve istek devam ettiği sürece bu kadro yapısı ile süper lig ve şampiyonluk çok uzak değil. Şampiyonluk ve süper lig yolunda Adana' mızın takımı olan Byz Algomed Spor'a elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Hep birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

"BAŞARMAK İÇİN BURADAYIZ. KENETLENDİK"

Takımın Voleybol Şube Başkanı Yılmaz Özkıral ise Adana Byz Algomed Spor olarak yeni sezonda hedeflerinin süper lig olduğunu belirterek, "Kulüp başkanımız Ertuğrul Doğaner'in başkanlığında idari ve teknik olarak yeniden bir oluşuma gittik. Şu anda kadro yapısı ile ligin iyi takımlarından biri durumundayız. Rehavete kapılmadan teknik heyetimiz ve sporcularımızla birlikte çalışarak hedefimiz olan süper lige çıkmak istiyoruz. Takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu başkanı Veli Karahan bey antrenmanda bizleri ve takımımızı ziyaret ederek onurlandırdılar. Antrenman sonrası kendi elleriyle sporcularımıza baklava ikram ederek bizden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu yolda bizleri maddi ve manevi destekleriyle yalnız bırakmayan Tatlıcı Köse' ye, ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan'a teşekkür ediyorum. Bu yolda bize inananları, güvenenleri ve destekleyenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Doğaner Menderes Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title