Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Çalınan Vinci Bulundu

Adana’nın Karaisalı ilçesinde çalınan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait vinç bulundu.

Adana'nın Karaisalı ilçesinde çalınan Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait vinç bulundu. Vinci çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karaisalı ilçesi Kızıldağ yolunda çalışan vinç gece yarısı çalındı. Belediyenin olayı Karaisalı Jandarma Komutanlığı'na bildirmesi üzerine yapılan kamera incelemesi sırasında vincin bir TIR üzerinde Adana merkeze götürüldüğü tespit edildi. Plakası kamera görüntülerinden belirlenen TIR'ın firmasında yapılan inceleme sonunda TIR'ı kiralayanlar belirlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yapılan araştırmada vinç Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde park halinde bulunarak belediyeye teslim edildi. Vinci çaldığı iddia edilen ve Seyhan Yeşiloba Mahallesi'nde ikamet eden Adıyaman Gerger nüfusuna kayıtlı Seydi Ö. (44) gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Mersin'in Tarsus ilçesinde de bir kişinin iş makinesinin çalındığına dair şikayeti üzerine soruşturmayı genişleten güvenlik güçleri, her iki olayın da aynı kişi tarafından yapıldığını belirledi. Yetkililer, olayın bir şebeke işi olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaisalı Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title