Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Pompalı Tüfekle Saldırı (2) - Yeniden

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı binasına bu sabah pompalı tüfek ile saldırıda bulunuldu. Kaçan 2 saldırgan kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı binası önüne 01 AEG 02 plakalı otomobille gelen 2 saldırgandan biri araçtan inerek binaya doğru 3 el ateş ettikten sonra yeniden otomobile binerek hızla uzaklaştı. Olay yerinde devriye görevi yapan bir polis ekibi durumu fark ederek saldırganları takip etmeye başladı. Polis ekibi, telsizden durumu anons ederek takviye ekip istedi.

Saldırganlar merkez Seyhan İlçesi Namık Kemal Mahallesi'nde polis tarafından kısa sürede yakalandı. Aracı kullanan Ahmet Soydaş ve pompalı tüfekle ateş eden Hamit Evren Kesenek gözaltına alınarak Yarbaşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gözaltına alınan saldırganların aşırı alkollü oldukları belirtilirken, otomobilin içinde 1 şişe votka, 2 kutu enerji içeceği, bagajında ise Türk Bayrağı ile MHP flaması bulundu.

Gözaltındaki sanıklar sorguya alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title