Haberler

Barda 'Yan Bakma' Cinayetinin Zanlısı Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da eğlenmek için gittiği barda, yan bakma yüzünden başlayan kavgada öldürülen İsmail Akyol'un katil zanlısı İ.Ö. tutuklandı.

Barda 'yan bakma' cinayetinin zanlısı tutuklandı

ADANA'da eğlenmek için gittiği barda, yan bakma yüzünden başlayan kavgada öldürülen 32 yaşındaki İsmail Akyol'un katil zanlısı olduğu iddiasıyla yakalanan 28 yaşındaki İbrahim Ö., tutuklandı. Kavgayı çıkartan Ferdi O. ise aranıyor.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan 3 çocuk babası İsmail Akyol, 16 Ocak'ta arkadaşları Orhan K. ve Savaş B. ile birlikte eğlenmek için Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan bir bara gitti. Aksoy ve arkadaşları alkol alırken, yan masada oturan Ferdi O.'nun kendilerini dikkatlice izlediğini fark etti. Bakışlardan rahatsız olan Akyol, Ferdi O.'yu dışarıya çağırarak, "Neden bakıyorsun kardeş, bir derdin mi var?" diye sordu. Ferdi O. da "Seninle husumetim olsa ne olur ki?" karşılığını verdi. İsmail Akyol ile Ferdi O. aldıkları alkolün etkisiyle tartışma çıktı. Barda çalışanlar araya girmesi sonucu

İsmail Akyol ile Ferdi O., yeniden masalarına dönüp alkol almaya devam etti.

Ferdi O., cep telefonu ile arkadaşları Metin A. ile İbrahim Ö.'yü arayıp olay çıktığını söyleyerek yardıma çağırdı. Ferdi O. ile çağırdığı 2 arkadaşı İsmail Akyol'un üzerine yürüyerek yeniden kavga çıkardı. Belindeki tabancasını çeken İsmail Akyol, ateş etmek istedi, ancak silahı tutukluk yaptı. İsmail Akyol'un silahının tutukluk yaptığını fark eden İbrahim Ö. de tabancasını çıkartıp, ateşledi. İsmail Akyol, kasığından yaralandı. Ferdi O. da İsmail Akyol'u vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan İsmail Akyol götürüldüğü Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Cinayetin ardından çalışma başlatan polis, olaya karışan İbrahim Ö., Metin A., Serkan K. ile Mehmet B.'yi yakaladı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken İbrahim Ö., tutuklandı diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kavgayı çıkartan ve Akyol'u bıçakladığı ileri sürülen Ferdi O.'nun yakalanması için ise çalışma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Akyol Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title