Haberler

Adana Babaannesini Öldüren Torun Yakalandı

Babaannesini öldüren torun yakalandı ELAZIĞ'da 2003 yılında eşi ile tartışan babaannesi Elif Gülaçar'ı bıçaklayarak öldürüp, 22 yıl hapis cezası alan 34 yaşındaki Resul Gülaçar, Adana'da yakalandı.

Babaannesini öldüren torun yakalandı

ELAZIĞ'da 2003 yılında eşi ile tartışan babaannesi Elif Gülaçar'ı bıçaklayarak öldürüp, 22 yıl hapis cezası alan 34 yaşındaki Resul Gülaçar, Adana'da yakalandı. Cezaevine götürülen Gülaçar, "Öldürdüm ama her gün onun için dua ediyorum"dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'yakın akrabayı bıçakla öldürmek' suçundan 22 yıl kesinleşmiş hapse mahkum olup, Sivas Cezaevi'nden firar eden Resul Gülaçar'ın Adana'da saklandığını belirledi. Zanlının kaldığı merkez Yüreğir İlçesi'nin Kiremithane Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyen ekipler, Resul Gülaçar'ı yakaladı.

Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine gönderilen Gülaçar, "Babaannemi çok seviyordum. İnsan sevdiğini öldürmez mi? Öldürdüm, pişmanım hem her gün onun için dua ediyorum"diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title