Haberler

Anne Hasta Bebeğiyle Evde Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Ateşi yükselen bebeği Arya ile evde kilitli kalan annenin yardımına polis ve çilingir koştu.

Adana'da ateşi yükselen 10 aylık bebeği Arya ile evde kilitli kalan anne, polis ve çilingir yardımıyla kurtarıldı.

Eşinin kapıyı kilitleyip gittiği 32 yaşındaki Çiğdem Çolaker'in nikahsız yaşadığı eşi Onur Özyıldırm, 'Hasta olan kızıma ilaç almak için evden çıktığım için kapıyı kilitledim.' dedi.

10 aylık bebeği Arya ateşlenince ne yapacağını şaşıran anne Çiğdem Çolaker, telefonla eşine ulaşmaya çalıştı. Aramalarına karşın eşi Onur Çolaker'in telefonuna ulaşamayan genç kadın çaresiz kalıp, emniyet güçlerinden yardım talep etti. Polis ve çilingir yardımı ile kurtarılan küçük kızı Arya'da tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. 100'üncü YIL Mahallesi 35023 sokaktaki Menekşe Apartma'ının 8'inci katındaki evlerine dönen Çolaker ve nikahsız eşi Onur Özyıldırım çifti dün yaşanan olayı anlattı.

Elektrik tesisatçısı olmasına rağmen mesleğini yapamadığını söyleyen Onur Özyıldırım, "İş bulamadım. Elime bakan 3 çocuk, bir de eşim var. Onlara bakabilmek için kilosu 50 kuruşa olan pet şişe toplayıp satıyorum. Haftada elime geçen 30-40 TL para ile evimi geçindirmeye çalışıyorum. Ev sahibi ile 2 yıldan beri mahkemeliğiz, çıkmam için tahliye davası açıyor, ben dilekçeyle itiraz ediyorum. Elektriğimiz, suyumuz kesik. Bu şartlar altında yaşamaya çalışıyoruz. Dün ise kızımız hasta olduğu için ilaç almak istedim. Param olmadığı için arkadaşlarımdan borç istemeye gittim. Bu arada, havale geçirmiş, eşim korkunca komşudan yardım istemiş. Sonra da polis, sağlık ekipleri, çilingir gelince yanlış anlaşılma olmuş. İnsan evlatları için yaşıyor, ben onların zarar görmesini ister miyim?" diye konuştu.

YARDIM ALAMIYORUZ

Eşi işsiz olduğu için geçim sıkıntısı çektiklerini dile getiren Çiğdem Çolaker, 8 aylık Arya'nın da soğuklar nedeniyle hastalandığını söyleyerek, "Eşim bu güne kadar bizi hiç ihmal etmedi. Ama işi yok, geliri yok durum öyle olunca sıkıntılarımız oldu. Yardım için çalmadığımız kapı kalmadı, ama kimse el uzatmadı. Ev soğuk, çocuklar üşüyor haliyle sürekli hasta oluyorlar." dedi.

AİLEMİ KURTARACAĞIM

Okulundaki örnek davranışları nedeniyle 'teşekkür' belgesi alan ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi Baran Özyıldırım, "Okuyacağım, meslek sahibi olup ailemi bu hayattan kurtaracağım. Ben bu hayata alıştım, ama kardeşlerim alışamadı. Her gece üşüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title