Haberler

Adana Aski Spor, Ankara'da Orman Cup'a Katıldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Ankara'da düzenlenen Orman Cup'tan iki galibiyet alarak Adana'ya döndü.

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, turnuvada toplam üç hazırlık maçı yaptıklarını belirterek, "Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi ve Ormanspor'u mağlup ettik. Mersin Büyükşehir Belediyesine ise mağlup olduk. Takımımızda Kaptan Nilay, Tuğçe ve Yasemin'in sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncularımızı ekim ayı sonuna doğru yapılacak olan Kadınlar Türkiye Kupası grup maçlarına yetiştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta Adana'da düzenlenecek olan Botaş Cup turnuvasında eksiklerimizi daha iyi görebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Adana ASKİ Spor'un turnuva sponsorluğunu Tavacı Recep Usta işletmeleri üstlendi. Ankara'da düzenlenen Orman Cup turnuvasında Adana ASKİ Spor'u ağırlayan işletme sahibi Uğur Budak'a desteklerinden dolayı takım kaptanı Nilay Kartaltepe tarafından forma hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Yücel Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title