Haberler

Adana Aski - Fenerbahçe Maçında Pankart Krizi

Güncelleme:

Adana ASKİ Spor - Fenerbahçe kadın basketbol maçında, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için pankart asıldı.

adana Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynanan, Adana ASKİ Spor - Fenerbahçe kadın basketbol maçında, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen üniversitenin ülkü ocakları başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için pankart asıldı.

ASKİ Spor'un astığı üzerinde 'Sana Şehit Der Ağlarız. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Başı Sağolsun' yazılı pankartta siyasi içerik olduğu için emniyet görevlileri tarafından kaldırılması istendi. ASKİ Spor Kulübü, pankartın 'Milliyetçi Ülkücü Hareket' yazılı kısmını keserek, ters çevirip bantladı.

Karşılaşmayı izlemeye gelen MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, pankartın neden kapalı olduğunu sorarak, açılmasını istedi. Pankartın bantlı kısmı açılınca emniyet görevlileri ile Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü arasında bir konuşma geçti.

Görevli polis memuru önce Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ardından Hüseyin Sözlü'nün kardeşi aynı zamanda Adana ASKİ Spor Asbaşkanı olan Sedat Sözlü ile konuştu. Ardından salon dışındaki salon amiri odasında emniyet görevlileri ile kulüp görevlilere konuşma yaptı.

GÜNEYDOĞU'DA DEVLET YOK ORAYLA İLGİLENSİNLER

Pankartın kaldırılmamasını isteyen Hüseyin Sözlü, "Gerekli ceza işlemi ne ise yapılsın, ancak pankartı kimse indirmesin. Güneydoğu'da devlet yok, orayla ilgilensinler" dedi.

TERÖRİST PAÇAVRALARIYLA MAÇ İZLEYENLERE BİRŞEY DENİLMİYOR

Pankartta başsağlığı mesajı olduğunu söyleyen Adana ASKİ Spor Asbaşkanı olan Sedat Sözlü ise, "Emniyet görevlileri siyasi içerikli olduğu için pankartı kaldırın dedi. Terörist paçavralarıyla Güneydoğu'da maç izleyenlere birşey diyen yok. En güzel çağında öldürülen gencimiz için açtığımız pankartı indirmeyeceğiz. Bu konudaki hassasiyetimizi görevlilere söyledim. Tutanak tuttular. Her türlü cezaya razıyız. Bir sonraki maçımızda da aynı pankartı asacağız" diye konuştu.

Maç sonuna kadar salonda kalan pankart, izleyiciler ayrıldıktan sonra ASKİ Spor görevlileri tarafından kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title