Haberler

Adana Aski, Esra Erden Atacan'ı Transfer Etti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, Beşiktaş forması giyen Esra Erden Atacan'ı renklerine kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, Beşiktaş forması giyen Esra Erden Atacan'ı renklerine kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, geride kalan sezonda Beşiktaş'ta görev yapan oyun kurucu Esra ile kulüp binasında sözleşme imzalandı.

Adana ASKİ Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar, Esra'nın, tanıdıkları, tecrübeli bir oyun kurucu olduğunu belirtti. Esra'nın kadrolarında yer almasıyla takımın oyun kurucu pozisyonunda daha da güçleneceğini anlatan Afşar, "Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Avrupa'da zorlu bir maraton bizi bekliyor. Yeni transferimiz taraftarlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Esra da Adana ASKİ ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirtti. Açıklamada, Adana'ya ve Adanalılara uzak olmadığını kaydeden Esra'nın, "Daha önce de Adana'da oynamıştım. Adana ASKİ forması giymek benim için gerçekten büyük bir gururdur. Bu kulüp, gerçekten düzgün insanlardan oluşuyor ve burada çok güzel bir aile ortamı var. Bundan sonra ligde ve Avrupa'da Adana ASKİ'nin başarısı için ter dökeceğim" ifadelerine yer verildi.

Törene, genel menajer Fatih Yücel de katıldı.

Esra Erden Atacan, geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla ortalama 23 dakika süre aldı, maç başına 4,3 sayı, 2,5 asist, 2 ribaunt kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Afşar Beşiktaş Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title