Haberler

Adana Aski'de Ligde Kalma Sevinci

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin başkanı Rahmi Pekar, iyi başlayamadıkları sezonu güzel tamamladıklarını belirtti.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin başkanı Rahmi Pekar, iyi başlayamadıkları sezonu güzel tamamladıklarını belirtti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Pekar, ligin normal sezonunun son haftasında, sahalarında BOTAŞ'ı 75-72 mağlup ettiklerini anımsattı.

Bu maçın kendileri için sezonun en önemli karşılaşması olduğunu vurgulayan Pekar, şunları kaydetti:

"Adanalılardan bir ricada bulunmuştum. 'Bir günlüğüne Adana ASKİ'li olalım' diye. Adanalılar bu sese kulak verdi ve adeta Adana ASKİ etrafında bir kenetlenme yaşandı. Ben öncelikle kıymetli Adanalılara ve Adana Demirspor'un Şimşekler Grubuna büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum. İyi başlayamadığımız bir sezonu güzel bir şekilde tamamladık. Sporcularımın ve teknik ekibimin eline, yüreğine sağlık."

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un başkanı ve Adana ASKİ'nin asbaşkanı Sedat Sözlü de BOTAŞ maçında üst seviyede bir mücadele yaşandığını aktardı.

Sözlü, "Sahada, Adana ASKİ'nin adeta savaşçıları vardı. Sporcularımızın ortaya koyduğu yürek ve mücadele, sahada bizleri destekleyenlere yansıyınca galibiyet geldi. Ben Adana ASKİ'nin büyük yürekli sporcularını ve muhteşem taraftarı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Dün, Adana derbisinde BOTAŞ ile karşılaşan Adana ASKİ, rakibini mağlup ederek son iki sıradan kurtulup ligde kalmayı başarmış, Orduspor ile Edirne Belediyesi Edirnespor bir alt lige düşmüştü.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Bilyoner Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title