Haberler

Adana 2 Polis Şehidini Uğurlarken Yakınları Tepkilerini Haykırdı (3)

'aşkım GÜLE GÜL GİT' Şehit polislerin babaları Ali Çakır ile İzzet İlhanlı'nın yan yana durduğu Valilik bahçesindeki törenin ardından, şehit polis memurlarından Süleyman Çakır'ın cenazesi, Ceyhan İlçesi'ndeki baba evine, ardından Abdulkadir Ağa Camii'ne götürüldü.

'aşkım GÜLE GÜL GİT'

Şehit polislerin babaları Ali Çakır ile İzzet İlhanlı'nın yan yana durduğu Valilik bahçesindeki törenin ardından, şehit polis memurlarından Süleyman Çakır'ın cenazesi, Ceyhan İlçesi'ndeki baba evine, ardından Abdulkadir Ağa Camii'ne götürüldü. Şehidin babası Ali, annesi Meryem, eşi Nazlı, oğlu Batuhan ve kızı Ece Naz Çakır'ı, yakınlarıyla görevli polisler teselli etti. Şehit eşi Nazlı Çakır, cenaze aracına yaslanıp gözyaşı döktü. Törene Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, çok sayıda asker, polis ve vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit eşi Nazlı Çakır ve yakınları tabuta sarılıp feryat etti. Eşinin tabutuna son kez sarılıp okşayan Nazlı Çakır, "Aşkım güle güle git" dedi ve tabutun ardından el salladı. Şehit polis Süleyman Çakır, Ceyhan Asri Mezarlığı'nda toprağa verilirken, şehidin eşi görevli polislere sarılarak, "O da sizin gibi her gün giyinirdi, işe giderdi" diye ağladı.

EŞİNİN TABUTUNU ÖRTEN BAYRAĞI ÖPEREK TESLİM ALDI

Diğer şehit polis Bircan İlhanlı'nın cenazesi ise ilk olarak ailesiyle birlikte yaşadığı merkez Yüreğir İlçesi'nin Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Burada helallik alındıktan sonra Kozan İlçesi'ne bağlı Pekmezci Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, burada da helallik alınıp dua edilmesinin ardından mahalle mezarlığına götürüldü.

Burada düzenlenen törene Adana Valisi Mustafa Büyük, Ak Parti, CHP ve MHP'li milletvekilleri katıldı. Törende şehidin annesi Arzı, babası İzzet eşi Türkan, kızı Arzu ve oğlu Veysel Altay İlhanlı fenalık geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken baba İzzet İlhanlı, cenaze namazında oturarak saf tutabildi. İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis Bircan İlhanlı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törenin sonunda Vali Mustafa Büyük şehidin tabutu üzerindeki Türk bayrağını öperek eşi Türkan İlhanlı'ya teslim etti. Türkan İlhanlı da bayrağı öperek aldı. - Ardından

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Çakır Ali Çakır Ceyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
title