Haberler

Adana 2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı

2 ayrı cinayetin şüphelileri aynı evde yakalandı Adana'da yol ortasında, kızkardeşi Yıldız Tongul ile sevgilisi Murat Uygun'u öldüren 32 yaşındaki Sabri Uzun'u saklandığı evde yakalamak için baskın yapan polis, aynı evde Uzun ile birlikte Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen karateci İrfan Fidanoğlu'nun cinayet şüphelileri 20 yaşındaki Remzi Elmastaş ile 16 yaşındaki kardeşi U.A.'yı da yakaladı.

2 ayrı cinayetin şüphelileri aynı evde yakalandı

Adana'da yol ortasında, kızkardeşi Yıldız Tongul ile sevgilisi Murat Uygun'u öldüren 32 yaşındaki Sabri Uzun'u saklandığı evde yakalamak için baskın yapan polis, aynı evde Uzun ile birlikte Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen karateci İrfan Fidanoğlu'nun cinayet şüphelileri 20 yaşındaki Remzi Elmastaş ile 16 yaşındaki kardeşi U.A.'yı da yakaladı.

Merkez Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda 3 Şubat'ta kızkardeşi 30 yaşındaki Yıldız Tongul ile sevgilisi 34 yaşındaki Murat Uygun'u öldüren Sabri Uzun'un Sümer Mahallesi 69070 Sokak'ta bir evde gizlendiği bilgisi üzerine polis harekete geçti. Hazırlığını tamamlayan polis, çok sayıda suç kaydı olan Uzun'un bulunduğu eve gece saat 01.00'da baskın yaptı. Evde Sabri Uzun ile birlikte, geçen 1 Aralık'ta Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen karateci İrfan Fidanoğlu'nun cinayet şüphelileri Remzi Elmastaş ile kardeşi U.A. da yakalandı.

'NAMUSUMU TEMİZLEMEK İÇİN YAPTIM'

İki ayrı cinayetin şüphelisi 3 kişi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Sabri Uzun gazetecilerin sorusu üzerine "Namusumu temizlemek için yaptım" dedi. Sabri Uzun, sorgulanmak için Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, arkadaşı olduğu öğrenilen Remzi Elmastaş ile kardeşi U.A. ise Tarsus Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polislere teslim edildi.

'EMANETE İHANET ETTİ'

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda kız kardeşi ile sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Sabri Uzun, "Ben bacımı emanet ettim, o emanete ihanet etti. Namusumu temizledim" diye ifade verdi.

Yengesine fuhuş yaptırdığını ileri sürdüğü kardeşini de ölümle tehdit eden Uzun, "80 yaşında da olsam, bastonla da dolaşsam, cezaevinden çıkınca seni öldüreceğim. O kendini iyi biliyor, sırada 'x' şahıs var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Murat Uygun Mersin Tarsus 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title