Haberler

Adamın İçinden Öksürünce Sinek Çıktı!

Güncelleme:

Öksürünce çıkan balgamın hareket ettiğini gören İngiliz adam hemen eline fotoğraf makinesini aldı. Balgamla birlikte içinden böcek çıktığını anlayan adam şoke oldu.

İngiltere'de yaşayan Phil Lyndon, bir tasarımcı olmasının yanı sıra şu sıralarda yaşadığı biraz mide bulandırıcı bir olayla sosyal medyada fenomen olan bir isim. Lyndon'un başından geçen olayı pek çoğumuz yaşasak muhtemelen psikolojimiz bozulabilir çünkü "yenir yutulur" türden bir durum değil!

ÖKSÜRÜNCE İÇİNDEN SİNEK ÇIKTI

52 yaşındaki Phil Lyndon bir süredir kötü bir öksürük yüzünden rahatsızlık duyuyordu. Her insan evladı gibi öksürdüğünde balgam da söküyordu. Ama o gün işler biraz garip gelişti ve Lyndon'un öksürüğüyle dışarı fırlayan bir şey onu şok etti. Yaklaşık 5 milimetre ölçülerinde bir balgam çıkartan Lyndon, bu balgamın hareket ettiğini görünce önce yerinden sıçradı sonra daha yakından bakmaya karar verdi ve şok edici bir gerçekle karşılaştı.

Lyndon, akıllara zarar olayı Mirror gazetesine şu şekilde anlattı:

"Geçen çarşamba öksürük sebebiyle doktora gittim. Doktor bana antibiyotik verdi ve kullanmaya başladım. Cuma sabahı tuvalete gittim ve öksürmeye başladım. Ağzımdan fırlayan balgamdan sonra rahatladığımı hissettim. Ancak balgam garip görünüyordu. Kahverengiydi ve kıpırdıyordu. Hemen fotoğrafını çekip zoom yaptım ve bunun bir böcek olduğunu gördüm. O an bütün ciğerlerimin bu böceklerle kaplı olabileceği aklıma geldi ve başımdan kaynar sular döküldü. Derhal hastaneye gittim ve tüm kontolleri yaptırdım. Ciğerlerim temizdi ve kan tahlillerimde bir anormallik yoktu. Rahatlamıştım."

Fakat bu böcek neyin nesiydi ve Lyndon'un içini kemiren soru buydu. Bir parazitmiydi, yoksa bir yaratığın yavrusu muydu? Lyndon durmadı ve Britanya Böcek Arşivi'ne elindeki fotoğrafı gönderdi. Fotoğrafa bakan uzmanlar kendilerinden emin bir şekilde bu böceğin, kanatları ve bacaklarını yitirmiş bir Mayıs Sineği olduğunu söylediler.

"UYURKEN YA DA YÜZERKEN GİRMİŞ OLABİLİR"

Bu böceğin Lyndon'un ağzına uyurken ya da yüzerken girmiş olma olasılığı çok yüksek. Bu tip yutma vakaları aslında hepimizin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir olay ve genelde böceğin midede sindirilmesiyle sonuçlanıyor. Lyndon'un talihsizliği böceği midesine değil ciğerlerine indirmiş olması!


NOT: İstatistiklere göre her insan yaşamı boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyor. Şimdiden afiyet olsun!


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500

Yorumlar (37)

naturel killer:

oylar akp ye

45
43
yanıtYanıtla
inadına oyum chp cemaat ittifakına....:

akp ve rte devri kapanmıştır kalemleri kırılmıştır .

27
58
yanıtYanıtla
OktayMobil-IOS:

Oylar MHP ye

14
43
yanıtYanıtla
SEDUL:

BU OLANLAR AK PARTİ İKTİDARINA BİR DARBE GİRİŞİMİ OLABİLİR. UYANIK OLMAK LAZIM. MİLLET ARTIK BU OYUNLARA GELMEZ! OYLAR AK PARTİYE!!

24
23
yanıtYanıtla
SEDUL:

AKP SAYESİNDE OLDU BÜTÜN BU HİZMETLER. AK PARTİ OLMASAYDI DÜNYADAN BU HABERLERİ ALAMAYACAKTIK!! AK PARTİ BİR NUMARA

10
25
yanıtYanıtla
Hakan Mobil-IOS:

Yaw yeter her yoruma parti yazmayın bıkdık be

33
0
yanıtYanıtla
vah:

buda bisemi ben gecen öksürdüm deve cikti

21
5
yanıtYanıtla
duran emmi:

her pisligi yerlerse olacağı bu

23
1
yanıtYanıtla
yorummmobilWeb@haberler.com:

Öksürüknce bizimde başımıza gelebilirmis napalm oksurmeyelim mi bir daha

21
1
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Ögggggggg

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title