Haberler

Adalet Meslek Lisesi'nden 113 Yani Mezun

Antalya’nın Kepez ilçesi Nazime Baki Saatcioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015 yılı mezunlarını verdi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Nazime Baki Saatcioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015 yılı mezunlarını verdi. 113 Yargı neferi belgelerini törenle aldı.

Bünyesinde barındırdığı "Adalet Bölümü" ile Antalya'nın Adalet Meslek Lisesi ünvanını da taşıyan tek okul olma özelliğiyle yıllardır Türk yargısının ihtiyacı olan ara iş gücünü karşılamak için mezunlar veren okuldan bu yıl 113 öğrenci mezun oldu. Kepez Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği Mezuniyetiniz Bizden etkinlikleri kapsamında Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Ayhan, Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdal Çelik ile okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Hüseyin Kurnaz, lise yıllarının sona erdiğini ancak hayat denen okulun halen devam ettiğini belirterek nerede olmak istediklerini bilen insanların nereye gittiğinin farkında olması gerektiğine vurgu yaptı. Mezunlarının yollarının da bahtlarının da açık olması dilekleri ile konuşmasını bitiren Kurnaz'dan sonra okul birincisi Eylem Özdemir'e Kepez İlçe Şube Müdürü Metin Ayhan bir plaket verdi. Tören halk oyunları şiir ve müzik gösterileri ile sona erdi.

MAZUNLARA ADALET MESLEK YÜKSEK OKULLARINA SINAVSIZ GEÇİŞ HAKKI

Adalet sisteminin değişik kademelerinde icra memuru,mübaşir,katip,infaz koruma memuru gibi görevler alabilen, noter ile tüm hukuk büro ve müşavirliklerde meslek memuru olarak çalışabilen mezunların Adalet Meslek Yüksekokullarına da sınavsız geçiş hakkı bulunuyor. (MÖB- - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title