Haberler

Adalet Bakanı İpek'e Adliye Binası Sitemi

Bolu Baro Başkanı Ferit Atalay, Bolu Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Kenan İpek'e uzun süredir yapımı konusunda sorunlar yaşanan yeni adliye binasıyla ilgili sitemde bulunarak, "Artık hakim arkadaşlar adına utanıyorum.

Bolu Baro Başkanı Ferit Atalay, Bolu Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Kenan İpek'e uzun süredir yapımı konusunda sorunlar yaşanan yeni adliye binasıyla ilgili sitemde bulunarak, "Artık hakim arkadaşlar adına utanıyorum. Bir an önce ihale yapılsın" dedi.

Adalet Bakanı Kenan İpek bir meslektaşının cenaze töreni için Ankara'dan Sakarya'ya giderken Bolu'ya uğradı. İlk olarak adliyeyi ziyaret eden Bakan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, hakim ve savcılar tarafından karşılandı. Yurtseven'in makamına çıkarak adliye çalışanlarıyla bir araya gelen Bakan İpek'e, Bolu Baro Başkanı avukat Ferit Atalay yapımı konusunda yıllardır yer seçimi ve ihale aşaması konusunda sorunlar çıkan adliye binasının yapılamaması konusunda sitemde bulundu. Adliye çalışanları olarak öncelikli sorunlarının yeni adliye binasının yapılması olduğunu belirten Atalay, "Artık hakim arkadaşlar adına utanıyorum. Çalıştıkları mekanlar öyle kötü ki bir an önce ihalenin yapılarak binanın yapılmasını istiyoruz" dedi. Bakan İpek, Başsavcı Yurtseven tarafından önüne konulan adliye binasının projesine bakarak ihalenin iki ay içerisinde yapılacağını ve binanın hızlı şekilde bitirileceğini söyledi.

Bakan İpek daha sonra adliye binasından çıkıp yağmur yağışı altında yürüyerek Bolu Valiliği'ne geçti. Bakan İpek, Bolu Valisi Aydın Baruş ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Bakan İpek gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yurtseven Ferit Atalay Kenan İpek Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title