Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat'ın Sorgun ilçesinde esnafın sorunları dinledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat'ın Sorgun ilçesinde esnafın sorunları dinledi.

Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Belediye Başkan adayı Ahmet Şimşek ve partililer ile Cumhuriyet Caddesi'nde esnafla sohbet etti.

Bozdağ, kendisinin siyasete girmesinde önemli rolü olduğunu ifade ettiğini esnaf Hüseyin Başboğaoğlu'nun çalıştırdığı kundura mağazasında çay içti.

Bozdağ, burada yaptığı açıklamada "Hüseyin bey, Fazilet Partisi'nde ilçe başkanıydı. Şimdi ben analizler yapardım, bu da çok sağlam analizler yapardı. Ben de onların analizlerinden istifade ettim. Yani siyasete ben burada başladım diyebilirim. Bunlar bize hep destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında bir mağazada BBP Sorgun Belediye Başkan adayı Binat Doğan ile karşılaşan Bakan Bozdağ, burada kendisine "Hoş geldiniz sayın Bakanım" diye seslenen Doğan ile kucaklaşıp, bir süre sohbet ederek, başarı diledi.

Bozdağ, döner kesti

Ziyaret için girdiği lokantada yemek yiyen, vatandaşların sorunlarını dinleyen Bozdağ, döner ustasından öncelikle dönerin nasıl keseceği konusunda bilgi aldı, sonra eline aldığı bıçakla döner kesti.

Bakan Bozdağ, esnaf ziyaretinin ardından Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Bozdağ Ak Parti Sorgun Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title