Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi’ni ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi'ni ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi'ni ziyaret ederek, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Kazım Arslan'ı tebrik etti. Belediye Meclis Salonu'nda bir konuşma yapan Bakan Bozdağ, AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı Yozgat halkına teşekkür etti. 30 Mart seçimlerinde Yozgat halkının beklentilere cevap verdiğini dile getiren Bakan Bozdağ, "Yozgat halkı Sayın Başbakanımızın beklentilerine de olumlu cevap vermiştir. Yozgat ziyaretinde Sayın Başbakanımız 'Boğazlıyan seni istiyorum ve bu sefer tamam' dedi. Boğazlıyan ses verdi ve geliyorum diyerek Boğazlıyan'dan Hamdi Erdal kardeşimizi AK kadroya kattı. Boğazlıyan çok önemlidir. Yozgat'ın içerisinde sürekli CHP'nin kazandığı yer, Ankara'nın Çankaya'sı gibi Yozgat'ın Çankayası'dır. Bu sefer Boğazlıyan değişikliğe ve AK Parti ile yola devam kararı verdi. Tarihi bir başarıyı Boğazlıyanlılar hepimize yaşattılar. Buradan Boğazlıyanlı kardeşlerimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Çayıralan ilçemizde de yine CHP'li belediyemiz AK Parti'ye dahil oldu. Çayıralanlılara da teşekkür ediyorum. CHP'nin güçlü bir tabanı var, buna rağmen Çayıralanlılar büyük bir destekle AK Parti'ye sahip çıktılar ve büyük bir başarıyı hep birlikte yaşadık. Yozgat'ta 14-0 demiştik, ancak 13-1 oldu. Onu da biz nazarlık olarak değerlendiriyoruz. Yozgat'ın hem beldelerinde hem ilçelerinde büyük bir başarı elde ettik. Bize güvenip destek veren bütün vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgatlının Başbakan ve AK Parti'ye değer verdiğini söyleyen Bakan Bozdağ, "Biz bu değerin bilincindeyiz, bu bizim şahsi başarılarımız değildir. Bu Yozgatlıların başarısıdır. Bütün Yozgatlılara ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde birlikte hareket etmenin, AK Parti'ye sahip çıkmanın karşılığını fazlasıyla alacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz lafı çoğaltan değil, hizmeti çoğaltan, icraatı çoğaltan işler yapacağız. Yozgat'ta Kazım Arslan kardeşimizle beraber Yozgat, Yusuf Başer bey ile yaptığı hizmetlerin üzerine yenilerini ilave edecek. Başlamış olan değişim süreci daha güçlü bir şekilde yeni dönemde kendini hissettirecektir. Yozgat önümüzdeki 5 yıl içerisinde şehircilik anlayışını nasıl değiştirdiğini, nereye taşıdığını hep beraber görecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın, merkezi hükümet olarak da bizim yatırımlarımız seçim meydanlarında konuştuğumuz gibi devam edecektir. İnşallah pek çok işimiz yürüyor, bunlar bitecek, yenileri bunlara ilave olacak. Hep beraber Yozgat'ı koşturacağız, lafla değil eserlerimizle konuşacağız. Yeni dönemde Kazım Arslan kardeşimizle birlikte daha çok ter dökmeye, daha çok koşmaya, daha çok üretmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bakan Bozdağ'ın ziyaretine AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yozgat Belediyesi Bekir Bozdağ Kazım Arslan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title