Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ, Tokat'ta

"Biz Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçeceğiz.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Biz Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçeceğiz. Onun için bu millete yakışır, bu millete yaraşır insanları bu millet oraya seçecektir" dedi.

Bozdağ, yerel seçimlerin yenileneceği yerleşim birimlerinden Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde partisince düzenlenen mitinge katıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen mitingde konuşan Bozdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığını söyledi.

CHP ve MHP'nin çatı aday aradığını belirten Bozdağ, "Çatı aday arıyorlar ya da çatıya aday arıyorlar. Ortada çatı yok, bunlar çatıya aday arıyor. Ortada doğru dürüst bina yok, bunlar çatıdan bahsediyorlar. Olmayan binanın çatısı olur mu? Olmaz. Bahçeli geziyor, Kılıçdaroğlu geziyor. Ne yapacaklarmış, aday bulacaklarmış. Milleti kandırmak için nasıl bir adaymış? Muhafazakar olması lazım AK Parti'den oy alması için. Milliyetçi olması lazım MHP'den oy alması için. Laikçi olması lazım CHP'den oy alması için. Ulusalcı olması lazım ordan oy alması için. Biraz da komünist olması lazım öbürlerinden oy alması için. Allah aşkına bu neye benziyor? Böyle çatı olur mu Yeşilyurtlular?" diye konuştu.

"Biz Türkiye'ye biraz ondan biraz bundan biraz şundan biraz ötekinden biraz berikinden değil bu milletin özünden bir cumhurbaşkanı istiyoruz" diyen Bozdağ, şöyle devam etti:

"Bu milletin içinden bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Ama onlar cumhurbaşkanı değil zannedersiniz ki aşure çorbası yapacaklar. Ona dair bir menü oluşturmak için uğraşıyorlar, malzeme arıyorlar. Biz Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçeceğiz. Onun için bu millete yakışır, bu millete yaraşır insanları, bu millet oraya seçecektir. Ankara'da anlaşıp Yeşilyurtlunun oyunu alamazlar. Ben buradan söylüyorum. AK Parti kimseyle anlaşmaz. Neden biz ittifakı kurduk. Kiminle kurduk, biz milletle ittifakı kurduk. Biz Yeşilyurtlularla ittifakı kurduk. Ankara'dakiler kendileri ile bir arada ne tür ittifak kurarlarsa kursunlar halkla kurulmayan ittifakın hiç ama hiç neticesi yoktur. Bunun bir manası daha var. O da şu, MHP Genel Başkanı diyor ki aday arayarak biraz ordan biraz burdan 'MHP kadroları içerisinde cumhurbaşkanlığı yapmaya layık ehil bir insan yok' onun için etrafa bakışıyoruz demektir bu. CHP'nin genel başkanı da aynı şeyi diyor. 'CHP'nin içinde de bu işi yapmaya layık ehil biri yok, biz de etrafa bakınıyoruz.' ya siz kendinizi layık görmüyorsunuz, içinizdeki bir adamı oraya layık görmüyorsunuz. Sizin layık görmediğinizi bu millet niye seçsin niye layık görsün."

Türkiye'nin gidişatını durdurmak isteyenler olduğunu ifade eden Bozdağ, bazı yabancı güçler ve Türkiye'nin içinde onlara uşaklık yapan bazı tiplerin bir araya gelerek Türkiye'nin gidişatını, istikrarını, huzurunu, birliğini, dirliğini bozmak için her hadiseyi bahane ettiklerini ifade etti.

Bozdağ, şöyle konuştu:

"Soma da acımız oldu. Kardeşlerimiz, canlarımız gitti. Biz acımız için yanarken, yangını söndürmek için uğraşırken birileri fitne üretmek için uğraşıyorlar. Acı da dahi fitne üretmek için yarış yapan ahlaksızlar var. Türkiye bunu gördü. Hepimiz bunu gördük. Gezide başka yerde bakın kimlerin parmakları var kimlerin elleri var? Televizyonları, basını, medyayı takip ediyorsunuz. Bugünlerde bazıları oturmuş  bazıları sokağa insanları davet ediyorlar. Niye çıkmıyorlar bunlar diye eleştiriyorlar. Ben o beylere soruyorum. Kendi çocuklarınızı Amerika'da, Avrupa'da okuturken, Yeşilyurtluları, Türkiye'nin diğer insanlarını, İstanbullusunun, Edirnelisinin çocuğunu niye sokağa çağırıyorsun? Kendi çocuğunu niye getirmiyorsun? Bunlar tuzu kurular. Televizyonların başlarına oturuyorlar, oradan fitne üretiyorlar. Kalem ellerinde, ordan fitne üretiyorlar. Dert gariban değil, dert çaresiz insanlar değil, dert nedir? Dert, Türkiye'nin huzurunu bozmak istikrarını bozmak, güçlü iktidarını ortadan kaldırmaktır. Onun için uğraşıyorlar. Bu hükümet bizi dinlemiyor, bu Başbakan bizi dinlemiyor, bunun arkadaşları bizim dediğimizi yapmıyorlar. Ne yapalım? Allem edelim, kallem edelim, sokakları terörize edelim. Türkiye'yi yönetilemez bir ülke haline getirelim diye uğraşıyor bu alçaklar. Bunlara yarın Yeşilyurt'tan bir cevap lazım. Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere, huzuru bozmak isteyenlere, istikrarı yok etmek isteyenlere, biz huzurdan istikrardan, kardeşlikten, barıştan, birlikten yanayız diye buradan bir mesaj vermemiz lazım." - Tokat

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Yeşilyurt Türkiye Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title