Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ, Tatvan'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Tatvan Belediyesi önünde alınan güvenlik önlemlerinden detay görüntüler, -Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Tatvan Belediyesi ziyareti, -Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un konuşması, -Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması, -Başkan Aksoy tarafından Bakan Bozdağ'a hediyelerin verilmesi, Adalet Bakanı Bozdağ, Tatvan'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tatvan'da temaslarda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Tatvan Belediyesi önünde alınan güvenlik önlemlerinden detay görüntüler,

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Tatvan Belediyesi ziyareti,

-Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un konuşması,

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması,

-Başkan Aksoy tarafından Bakan Bozdağ'a hediyelerin verilmesi,

Adalet Bakanı Bozdağ, Tatvan'da

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tatvan'da temaslarda bulundu.

Bitlis'teki programının ardından Tatvan'a ilçesine gelen Bozdağ, Tatvan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bozdağ'ı, belediye binası önünde Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve partililer karşıladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile Tatvan Belediyesini ziyaret eden Bozdağ, Başkan Fettah Aksoy'dan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tatvan Adliyesi resmi açılışından sonra Ahlat ilçesini ziyaret edeceklerini belirten Bakan Bozdağ, yaptığı konuşmada, "Daha önce de Tatvan'a gelmiştim ve ramazan programına katılmıştım. Gerçekten Tatvan çok güzel bir ilçemiz. İlçenin bazı sorunları da var. Onlar da kısa sürede çözülecektir. Tatvan için hazırlanan projelere destek olacağız" ifadelerini kullandı.

Belediyenin çalışmaları ve hayata geçirilen projeler hakkında Bozdağ'ı bilgilendiren Belediye Başkanı Aksoy, Tatvan'a yapılması planlanan Bitlis Havaalanı ve çevreyolu projesi ile alt yapı çalışmalarını anlattı.

Ziyarette, Aksoy tarafından Bozdağ'a tablo ve ilçeyi tanıtan Tatvanname kitabı hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fettah Aksoy Bekir Bozdağ Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title