Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ'ın Özel Kalem Müdür Tarlacı'dan Agd'ye Ziyaret

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Özel Kalemi Mustafa Tarlacı, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlu'nu ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Özel Kalemi Mustafa Tarlacı, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlu'nu ziyaret etti.

Tarlacı, ziyarette yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın,  9-11 Mayıs tarihlerinde istişare toplantısını Afyonkarahisar'da yapacağını, merkez ve ilçelerinde hem ziyaretlerde hem de incelemelerde bulunacağını belirtti.

Tarlacı, "Afyonkarahisar'ı iyi bilen her gün her türlü insanlarla bürokrasisinden halkına kadar iç içe olmuş gazetecileri ziyaret edelim onlardan Afyonkarahisar'la ilgili bilgileri alalım dedik" ifadelerini kullandı.

Abdioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağolsun sayın Tarlacı'yla, bazı noktalarda görüş alışverişlerimiz oluyor. Derneğimize ve Afyonkarahisar basınına ne yapabilirizi konuşuyoruz" dedi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Mustafa Tarlacı Bekir Bozdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title