Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ: Gülen Yakalanmazsa İkinci Bir Darbe Daha Yapabilir

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Gülen'in yakalanmaması halinde ikinci bir darbe planını daha hayata geçirebileceğini söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Gülen'in kullandığı ifadelerden yeni bir darbe daha yapabileceğinin işaretlerini verdiğini ve bu nedenle yakalanmasının ikinci bir darbe girişiminin yaşanmaması bakımından önemli olduğunu söyledi.

HUMEYNİ GİBİ TÜRKİYE'YE GELECEKTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Habertürk-TV'de katıldığı canlı yayında Fethullah Gülen'in darbe girişiminin başarılı olması halinde Humeyni gibi Türkiye'ye geleceğini belirtti. Bozdağ, "Humeyni Paris'ten nasıl döndüyse Fetullah Gülen de Türkiye'ye öyle dönecekti ve Türkiye'de sadece anayasa rafa kaldırılmış olmayacaktı bana göre rejim de değişecekti" dedi.

"BU DARBENİN ARTÇILARININ OLMA İHTİMALİ VAR"

Ayrıca Bozdağ, "Bu darbe teşebbüsü başarısız oldu ama bunu sevk ve idare eden kişi açıklamalar yaptı, bir yandan darbecilere itirafçı olmayın, gerçekleri söylemeyin derken öte yandan hükümeti ve darbeye karşı duranları ölümle ve cehennemle tehdit etmesi son derece önemli ve bu darbenin artçısının olma ihtimali var ve bu artçısını da yine Pennsylvania'daki bu zatın yapabilme ihtimali güçlü. İkinci bir darbe teşebbüsünün önlenmesi bakımından ve bunun böylesi bir teşebbüsü sevk ve idare etmemesi bakımından da bunun yakalanması ve tutuklanması aciliyet kesbetmektedir ve pek çok deliller karartılıyor" diye de uyarıda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bekir Bozdağ Habertürk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title