Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "DAEŞ terör örgütünü kurup, kurdurup insanlığın, Müslümanların başına bela eden alçak ve karanlık uluslararası güçler, Türkiye'ye DAEŞ terör örgütüne destek verdiği iftirasını yapmakta, herkesi bu iftiraya inandırmak için de algı operasyonları yürütmektedir.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "DAEŞ terör örgütünü kurup, kurdurup insanlığın, Müslümanların başına bela eden alçak ve karanlık uluslararası güçler, Türkiye'ye DAEŞ terör örgütüne destek verdiği iftirasını yapmakta, herkesi bu iftiraya inandırmak için de algı operasyonları yürütmektedir. Kim ki ' Türkiye DAEŞ terör örgütüne yardım etti, yardım ediyor' iftirasını dile getiriyorsa, bilin ki o Türkiye düşmanıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, DAEŞ'in uluslararası proje bir terör örgütü olduğunu belirtti.

DAEŞ terör örgütünün amacının, insanların, İslam'dan, Kur'an'dan, sünnetten, Hazreti Muhammed'den ve Müslümanlardan nefret ederek düşman olmasını sağlamak, Müslümanların da "İslam buysa ben yokum." diyerek İslam'dan soğumasını ve uzaklaşmasını temin etmek olduğuna dikkat çeken Bozdağ, bu proje terör örgütünü kuranların diğer amaçlarının ise Ortadoğu'daki ve bölgedeki siyasal hedeflerini gerçekleştirmek için uygun şartların ve zeminin oluşmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

DAEŞ terör örgütünde 140'tan fazla ülkeden teröristin bulunduğunu hatırlatan Bozdağ, devleti, milliyeti, vatanı, dini, dili, rengi, kültürü, ailesi, eğitimi ve yetişme tarzı farklı bunca teröristi ABD'den, Avustralya'dan, Avrupa Konseyi, Afrika ve Asya ülkelerinden kimlerin, ne tür bir yöntemle ikna ettiğinin önemli olduğunu kaydetti.

"Geçmişi henüz on yıl olmayan bir terör örgütü bunu başarabilir mi? Geçmişi on yıl olmayan bir terör örgütü sizce 140 ülkenin dilini bilen teröristler yetiştirip, bu ülkelerden kişileri ölmek ve öldürmek için Irak'a, Suriye'ye gelmeye ikna edebilir mi?" diye soran Bozdağ, "Elbette bunu yapamaz. Peki İnsanları ölmek, öldürmek için terörist olmaya kimler ikna ediyor? Hiç şüphesiz ki 140'ı aşkın ülkeden DAEŞ terör örgütüne katılımı sağlayanlar, bu proje örgütü kuran, kurduran uluslararası güçlerdir." ifadesini kullandı.

Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"ABD ve koalisyon güçleri dahil pek çok ülke sürekli DAEŞ'i bombalıyor. Peki bir dünya, DAEŞ terör örgütünü neden yok edemiyor? Bilelim ki DAEŞ terör örgütü projesini hayata geçiren güçlerin hedefleri gerçekleştiği an, DAEŞ terör örgütü diye bir örgüt kalmaz. Bütün şeytanlar bir araya gelse ve 'insanları İslam'dan, Müslümanlardan nefret ettirip uzaklaştırmak için nasıl bir proje yapmalıyız?' diye kafa yorsalardı ancak DAEŞ terör örgütü gibi bir örgüt kurabilirlerdi. Bu DAEŞ terör örgütünü kurup, kurdurup insanlığın, Müslümanların başına bela eden alçak ve karanlık uluslararası güçler, Türkiye'ye 'DAEŞ terör örgütüne destek verdiği' iftirasını yapmakta, herkesi bu iftiraya inandırmak için de algı operasyonları yürütmektedir. Kim ki 'Türkiye DAEŞ terör örgütüne yardım etti, yardım ediyor' iftirasını dile getiriyorsa, bilin ki o Türkiye düşmanıdır. Türkiye'nin DAEŞ'e yardım ettiği iftirasını dillendirenler, bu uluslararası DAEŞ terör örgütü projesine destek verenlerdir. DAEŞ terör örgütü, İslamın da Türkiye'nin de düşmanıdır. Bu uluslararası proje düşman terör örgütüyle mücadele, hepimizin ortak görevidir."

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Twitter Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title