Haberler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı toplantının ses kayıtlarını servis edenlere seslenerek, “Bu bir ihanettir, bu devlete, bu millete ihanettir.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı toplantının ses kayıtlarını servis edenlere seslenerek, "Bu bir ihanettir, bu devlete, bu millete ihanettir. Hem kayda almak hem bunu yayınlamak ihanettir. Bunları yayınlayan medyaya da buradan sesleniyorum. Siz de bu ihanete yayınlamak suretiyle iştirak ediyorsunuz. Bütün bunların hepsi bizim hukukumuzda suçtur. Herkes yaptığının yargıda hesabını verecektir" dedi.

Yozgat'ın Yenifakılı ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bu seçim çalışmalarının yalanın, dolanın, iftarının bol olduğu bir seçime döndüğünü belirterek, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin bin bir türlü milletin önüne çıktığını, büyümüş bir Türkiye'den, güçlenmiş bir Türkiye'den, ekonomisi büyüyen bir Türkiye'den rahatsız olan birilerinin olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığındaki Suriye zirvesine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının internete sızmasıyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın dün internet aracılığıyla yine bir kısmı montajlı bazı kasetler ortaya attılar. Türkiye'nin ulusal güvenliğiyle ilgili, Türkiye'nin bekası ile ilgili Türkiye'nin güvenliği ile ilgili bu ülkenin yetkilileri bir araya gelip değişik konularda değişik alternatifler üzerinde konuşmayacaklar mı? Bir beyin fırtınası yapmayacaklar mı? Türkiye'ye dönük bir tehdit, Türkiye'ye dönük bir tehlike bir araya gelip şöyle olursa böyle olabilir, bizim tedbirimiz ne olmalıdır diye kafa yormayacaklar mı? Elbette konuşacaklar, elbette değerlendirme yapacaklar, elbette milletimizin, devletimizin güvenliği için, huzuru için, barış için biz her şeyi yaparız, yapmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bu istişareleri, bu görüşmeleri kayda alan alçaklara sesleniyorum, servis eden alçaklara sesleniyorum, bu bir ihanettir, bu devlete, bu millete ihanettir. Hem kayda almak hem de bunu yayınlamak ihanettir. Bunları yayınlayan medyaya da buradan sesleniyorum, siz de bu ihanete yayınlamak suretiyle iştirak ediyorsunuz. Bütün bunların hepsi bizim hukukumuzda suçtur. Herkes yaptığının yargıda hesabını verecektir. Bu ülkeyi biz kolay bulmadık. Öyle bir takım güçlere, uşaklık yapanlara, Türkiye'nin geleceğine karatmak isteyen alçaklara, hainlere meydanı asla bırakmayız. Türkiye Allah göstermesin bir sıkıntıya girse zil takıp oynayacak hainler var" dedi.

"AK Parti kaybetsin de Türkiye isterse savaşa girsin, Türkiye de isterse yüzlerce binlerce insan bir birinin karşısına dikilsin bunların umurunda değil" diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Onun için Yenifakılı'daki bütün kardeşlerime diyorum MHP'sine CHP'sine başka partilere oy vermiş kardeşlerime de diyorum. Gelin Allah için bu seçimde bir olalım ve bu hainleri Yenifakılı'dan da bir cevap verelim. Biz hainlerle beraber olamayız. Tayyip Erdoğan düşmanlığı, AK Parti düşmanlığı bu insanları vatana ihanet edecek kadar kötü bir çukurun içine sokmuş durumdadır. Bunları o çukura hep birlikte sokacağız. Hiç endişeniz olmasın. Ankara'nın karanlık yerlerinde Amerika'sında, Pensilvanya'sında, Avrupa'sında her neresinde dünyanın olursa olsun sermayenin, medyanın, bazı karanlık çevrelerin içerisinde her nerede olursa olsun, kim kirli oyunun peşinde koşuyorsa bilsin ki bu milletin ak evlatları, ak yüzlü insanları bu oyunları bugüne kadar bozdu, ayın 30'unda da bozacaktır. Siz 3 Kasım'da ampulü yaktınız, Türkiye'yi aydınlattınız. Artık karanlıklarda saltanat süren, karanlıklarda saltanat sürmüş baykuşlara bu ülkede yer yok. Onlar karanlığı bulamayacaklar, çünkü Türkiye aydınlık olmaya, aydınlık kalmaya devam edecektir. Buna milletimiz asla izin vermeyecektir. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Her ahlaksızlığın, her alçaklığın, her suçun hesabı sonuna kadar sorulacaktır. Ayın 30'u milletin hesap sorma zamanıdır, millet sandıkta hesabını soracaktır. İnşallah bundan sonra da milletin yetki verdikleri gerekeni yapacaktır" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Bekir Bozdağ Yenifakılı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title