Haberler

Ada Çocuk Der Hedefini Büyüttü

Güncelleme:

Kuşadası'nda çocuklara yönelik çalışmaları ile ön plana çıkan, Kuşadası Çocuk Gelişim ve Kültür Derneği (Ada Çocuk-Der) yöneticileri Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret ederek, gelecekle ilgili hedeflerini anlattı.

Dernek Başkanı Esra Güngör, Yönetim kurulu üyeleri Hülya Turan, Levent Temel ile Şardan Yamaç, başkan Kayalı'ya 3 yıllık çalışmalarını aktardı. Ada Çocuk-Der yöneticileri "Kuşadası'nda yaşayan çocuklarımızın büyürken bir arada yaşamayı, üretmeyi, değer katmayı bilen, yaratıcı, sağlıkla, uyumlu bireyler olmalarına destek olmak için yola çıktık. Çocuklarımızla Huzurevindeki yaşlılarımızı buluşturduk. Yaratıcı Drama atölyesi açtık. Kaynaşma kampı düzenledik. Çocuk şenliği yaptık. Öfke kontrolü atölye çalışması, Kitabını, oyuncağını paylaş etkinliği yaptık. Okullardaki donanımsak eksikliklerin öğrencilerde yarattığı konsantrasyon eksikliklerini, Çocuklarda davranış bozukluklarını velilerimizle konuştuk. Bir çok sanatsal ve kültürel aktivite düzenledik. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediyemizden destek bekliyoruz" dediler.

Belediye Başkanı Özer Kayalı'da Kuşadası Belediyesi Kültür Müdürlüğünün çocuklara yönelik çalışmalarından örnekler vererek "Çocuklarımıza yönelik çalışmaların farklı farklı alanlarda yapılması yerine birlikte organize edilmesi daha doğru olur. Örneğin Kültür Müdürlüğümüzce yaratıcı drama kursları başlatıldı. 350'ye yakın çocuğumuz başvurdu. Aynı çalışmanın başka bir yerde yapılması yerine, farklı bir alanda yapılması daha doğru olur. Yetişkinlere yönelik kurslar ve aktiviteler için de bu sistem uygulanmalı. Böylece hep birlikte daha geniş kitlelere, daha güçlü ve organize şekilde ulaşmış oluruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Deniz Özer Kuşadası Kayalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title