Haberler

Acunn.com'un Google sorunu çözüme kavuştu

Güncelleme:

Google son yaptığı güncellemeleri Phantom 4 adı altında yayınladı. Google'ın bu güncellemesi, bir önceki güncellemelerde olduğu gibi yine ilginç sonuçları da beraberinde getirdi ve Acunn.com Google aramalarından kaldırıldı. İnternet yayıncılığı uzmanlarına göre bu durum Google kullanıcılarının çokta yabancı olmadığı bir durum olarak değerlendiriliyor.

Daha önce yayınlanan güncellemelerin ardından Milliyet, Hürriyet, NTV ve Mynet gibi internet medyasının önde gelen haber siteleri de böyle bir güncelleme sonrası kendini Google sıralamalarının dışında bulmuştu. Google bu siteleri arama sıralamalarından kısa bir süreliğine tamamen çıkarmıştı. İnternet ortamında ban olarak adlandırılan bu uygulamanın son kurbanı Acunn.com oldu.

YETKİLİLER DEVREYE GİRDİ SORUN ÇÖZÜLDÜ

Acunn.com yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre sorun Google yetkilileri ile iletişime geçilerek çözüldü. Acunn.com'un kısa bir süre içinde tekrar Google aramalarındaki yerini alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Google Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title