Haberler

'Aileler Yarışıyor'un Hem İsmi Hem Sunucusu Değişti

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan 'Aileler Yarışıyor' programının yeni adı '100 Kişiye Sorduk' oldu. Programı bundan böyle komedyen Atalay Demirci sunacak.

TV 8 ekranlarında yayınlanan programın hem adı hem sunucusu değişti. Program yeni bölümleriyle bu hafta başlıyor. Daha önce sunuculuğunu Erol Evgin, Gülben Ergen, Burcu Esmersoy gibi ünlü isimlerin yaptığı Aileler Yarışıyor programının yeni adı 100 Kişiye Sorduk oldu. Programı ise bundan böyle Atalay Demirci sunacak.

SUNUCU ATALAY DEMİRCİ OLACAK

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 100 Kişiye Sorduk programında yeni kurallar yer alırken, birbirinden güzel ödüllerin de sahibi olma şansı yakalanacak.

Sunuculuğunu Atalay Demirci'nin yaptığı 100 Kişiye Sorduk programında; her bölümde üç grup yarışmacı yarışacak. Karşılaşan ilk iki grupta kazanan takım, üçüncü grupla yarışma şansı yakalayacak. Yarışan bu iki gruptan 200 puanı geçmeyi başaran küçük ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada üç kere kazanan grup ise büyük finalde büyük ödülü kazanmak için mücadele edecek.

100 Kişiye Sorduk Atalay Demirci'nin sunumu ile Cumartesi ve Pazar TV8'de ekranlarında olacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Gülben Ergen Erol Evgin Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (46)

ön görüşmobilWeb@haberler.com:

Acun bu kanalı aldigına alacagina pişman olmuştur ne yapsa tutmuyor tüm servetini yiyip bitirecek tv8

50
0
yanıtYanıtla
Fikri:

Tam İslam ülkesindeki cehalete yakışır yorumlar, ulan beğenmiyorsan git ümmet tvyi izle , cübbeli tvyi izle herkese göre bir seçenek var sanki sana kanalı zorlamı izlettiriyorlar? Bu ülkede porno kanalı da var , spor kanalı da var , 24 saat durmadan cenneteki huriye kavuşmayı hayal eden ümmmet tvde var hangisi işine geliyorsa izle. . . . Kimse kimsenin ne izleyeceğine karışamaz, mini etekli de özgür, türbanlı da nedir bu İslam ülkelerindeki cehalet? Ne savaş biter, ne kavga ne de pislik. . .

22
26
yanıtYanıtla
Verdi Bayram:

Bence Acun Ilıcalı Ülkemizin en ileri görüşlü televizyoncusudur. Televizyonların battığı , ödeme krizine girdiği dönemde batık bir televizyonu satın alma cesaretini göstermiştir. . Zamanın başbakanına yakınlık göstermesi taktik gereği idi. Şu anda siyasete uzak bir yayın takip etmesi onon zekasını gösteriyor. Dikkat edin Tv 8 de haber bülteni bile yoktur. Acunun çağdaş , demokratik, laik bir girişimci olduğuna inanıyorum

5
40
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

Yorumlara bakıyorum da harbiden yazık.. Meyve veren ağaç taşlanır.. Acun garibana yardım etmekten başka ne yaptı lan En yakın örneği kaan gulsoy. Hangi turk onun gibi dünyaca unlu insanlarla şarkı yapmış Adam ufkunuzu acıyor sizi dünyaya tanıtıyor görmemiş cahil suruleri..

7
34
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAMDIR:

İZLEMEYİN ŞU ACUNUN PROGLARINI ONUN YERİNE İSLAMİ İŞLER YAPIN YADA İLİMLE İLGİLENİN BU DİZİLER YÜZÜNDEN İSLAM VE TÜRK HALKLARI UYUŞTURUCU GİBİ ZARAR VERİYOR. BAKIN BATIDA VE İSRAİLDE KİMSE DİZİ İZLEMEZ

27
11
yanıtYanıtla
belçim:

ben eskiden seyrederdim acun programlarını ve lakin rte yalakası evli ama metresiyle sözde tasarımcı olan ş s hanımla sanki normalmiş gibi milletin gözüne sokmaları göz önünde olan birine yakışmıyor istsediğin parti tut siyaset yapmıyorsan susacaksın istediğin hatunla gez ama ahlak dersleri vermeyeceksin torpille kanala adam alıyorsun tıpkı tuttugun parti gibi eskiden acunu severdim o yüzden yorum yazıyorum heleki eşini yok sayıp sş nin defilesine gidip birde kanalında reklamını yaptı ya pes dedim valla degmezmiş seni seyrettigim günlere biz türk toplumu örnek aile yapısına deger veririz senin kopyacılara degil

33
4
yanıtYanıtla
görkemmobilWeb@haberler.com:

E parada pulda gøzüm yok deyip ana haber bültenlerinin reytiglerini küçümsersen olacagı budur nasïl reytig alırım diye kara kara düşün o seste bi yere kadar gider kemal sunalın filmleri osaçma yarişmalardan daha çok izlenir ama sen millete faydalı birşey seyrettirmezsin ben haberleri seyredeceğim kolay gelsin

31
6
yanıtYanıtla
Dev(e):

Çok itici bir adam. Galiba az para istiyor diye acunun gözdesi bu adam.

28
9
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Acun artık sen ne yapsan tutmaz halk gercek yüzünü gördü senin

28
8
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Cem yılmazın çakması gibi geliyor bana ve seyretmeye çalışsamda gülmüyorum. Aslı varken kopyasıda kötü oluyor.

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title