Haberler

Acun Ilıcalı Sürat Motoruyla Hava Attı!

Güncelleme:

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı yıl boyunda tatile çıkamamasının acısını çıkarıyor. Pahalı zevkleriyle bilinen ünlü televizyoncu Bodrum'da lüks sürat motoruyla denizde keyif yaptı.

İLGİYLE İZLEDİLER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün sürat motoruyla Bodrum açıklarında hız limitlerini zorladı. Tatilciler, Ilıcalı'nın şovunu ilgiyle izledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (59)

engin:

acunun evlilik dışı çocuğunuda savunun acuncular

2
69
yanıtYanıtla
Onur:

Bir insanı sevip destekliyorsan, bu hatalarını görmene engel değildir..Seven de sevmeyen de böyle bişeyi savunmaz..

yanıt1
yanıt3
HAKKIYLA VE MÜTEVAZİ GERÇEK İŞ ADAMI:

SIFIRDAN KENDİ AKLIYLA EMEĞİYLE ÇALIŞIP ZENGİN OLUP TV SATIN ALARAK İSTİHDAM SAĞLAYAN BİRİ.

54
2
yanıtYanıtla
HakanMobil-ANDROID:

Acun Ilıcalı ilkokul mezunu diyen arkadaş, Acun Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu ve İstanbul üniversitesi'ndeki eğitimini yarıda bırakmış..yorum yapmadan önce biraz araştır..Kaldı ki ilkokul mezunu olsaydı da bu şekilde aşağılayarak yorum yapmanı gerektirmezdi.. Diğer kanal sahiplerinin eğitim düzeyleri ya da nerede ne yaptıkları konusunda bilgin var mı? Acun sadece göz önünde..

48
4
yanıtYanıtla
zeynep:

İsterse acun harvard ı bitirmis olsun once insan ve adam olmakta iş. Bizde gorduk nice tıplar hukuklar bitirip kizlarla paralarla gununu gun edenleri cpcuklari dogurup sokaga atanlari...

yanıt0
yanıt34
CAN DERSİMLİ:

İLKOKUL MEZUNU AYAKKABI SATICISI ACUN AKP GELDİKTEN SONRA KATRİLYONER OLDU. ACUNUN GÖREVİ DE YAPTIĞI SAÇMA SAPAN PROGRAMLARLA TOPLUMUN AHLAKINI BOZMA VE UYUTMA ASLINDA BAKANLIK OLSA TAM YERİNE GİDER.

23
15
yanıtYanıtla
mehmet sabri:

bu sevimsiz itici adamn devlete ne kadar vergi verdiğini çök merak ediyorum bi zahmet maliye müfettişleri

20
17
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

nazar etme ne olur calis seninde olur

22
13
yanıtYanıtla
BeylerbeyiMobil-ANDROID:

Valla dunyanin en zengini de olsa eşek esektir ??

9
21
yanıtYanıtla
DOĞALDIR:

Tabi birileri kıskanacak.

yanıt1
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title