Haberler

Acun Ilıcalı, Rehabilitasyon Merkezi Açıyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, 24 yıl önce kaybettiği anne-babasının adına rehabilitasyon merkezi açacak.

Kazancının yanı sıra yardımseverliğiyle de adından söz ettiren ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne ve babasının adına bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezi açacak.

ANNE VE BABASININ ADINA AÇACAK

Kazancıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, bir yandan da yardım projelerine imza atmaya devam ediyor. 'Var Mısın Yok Musun' yarışmasında engelliler için TESYEV'e 5 milyon TL , Edirne'de okuduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan ünlü yapımcı, örnek bir proje için daha kolları sıvadı. Ilıcalı, 1990 yılındaki bir trafik kazasında kaybettiği annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı'nın adını, yaptıracağı bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yaşatacak.

YAPTIRIP BAĞIŞLAYACAK

Başarılı yapımcı, 'Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdikten sonra 'Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağışlayacak. Ilıcalı, projeyi gelecek yıla yetiştirerek anne-babasının 25'inci ölüm yıldönümüne denk getirmeyi planlıyor.

 





 


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

deniz çelikdenniscellik@gmail.com:

Acun, Babasına çok benziyor iyi bir proje Allah razı olsun

11
0
yanıtYanıtla
MİSSUuydu@hotmail.com:

rABBİM HAYRINI KABUL ETSİN . DARISI DİĞER ÜNLÜ DOSTLARIMIZA ...

4
1
yanıtYanıtla
a severboncuk@hotmail.com:

sız unluler o kadar parayla en azından hayır yapın merkez lerde ihtıyacı olanlar sevınsın.bu turkıye de zengınler sız gıbı unluler paralarını hayır yapsa zaten fakır kalmaz ama unluler araba zevk sefa pesınde obur taraftada bakalım nolur onlara

5
0
yanıtYanıtla
deli velicenk_cenk_2005@hotmail.com:

evt lazım öncelikle kendine ve yanındakilerre :)

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title