Haberler

Acun Ilıcalı'nın Yılmaz Morgül'le İlgili Gizli Planı

Güncelleme:

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Oya Aydoğan, Acun Ilıcalı'nın Yılmaz Morgül'le ilgili yeni bir projesi olduğunu ve bu nedenle kimseyle görüştürülmediğini öne sürdü.

Survivor 2016'da yarışan ve zaman zaman yaptığı sürpriz çıkışlarla adından söz ettiren ünlü sanatçı Yılmaz Morgül'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

OYA AYDOĞAN'DAN BOMBA İDDİA

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Oya Aydoğan, Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül'ün neden kayıplara karıştığını açıkladı.

"ACUN ILICALI KİMSEYLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR"

Oya Aydoğan gizli bir duyum aldığını canlı yayında açıklayarak "Yılmaz Morgül hakkında gizli ve önemli bir duyum aldım. Öğrendiğime göre Acun Ilıcalı Survivor'dan Yılmaz'ı kimseyle görüştürmüyormuş. Bunun nedeni ise yeni bir projeye başlayacak olmasıymış" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Morgül Acun Ilıcalı Oya Aydoğan Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (9)

hakan demir:

dunya tarihinde hatta insanlık tarihinde gelmiş geçmiş en itici en uyuz insan unvanını verebilirim bu adama. . bir yaratık bu kadarmı itici olur hem karakter hem görünüş açısından kardeşim?. . bir erkeğe öyle dudak gidermi ya, kendini güzelleştirmeye kalkarken iyice tipe dönmüş. .

13
4
yanıtYanıtla
Erkek:

Ya zaten survivor cekimleri biteli cok oldu. Simdi zaten millet Band tan seyrediyor. kendimizi kandirmiyalim.

7
9
yanıtYanıtla
vatan:

Memleketin düştüğü hale bak yazıklar olsun sizin gibi düşünen sizi adam yerine koyanlara. Millet can derdinde bu beyinsizler reyting peşinde bunların alayını suriyelilere katıp kamplarda yaşatacaksın.

8
2
yanıtYanıtla
çobanoğlu:

bu acun ılıcalı da kiminle prim yapacağını iyi biliyor. .

8
1
yanıtYanıtla
ANTİ AKTROL:

ACUN SAPITTIMI LOOW NE İŞ YILMAZAMI GAPTIRDI GÖYNÜNÜ

4
5
yanıtYanıtla
iddia ediyorum hepsi düzmece:

Her zaman Oylamada acun ne isterse o çıkar. Çünkü Gsm Operatörü oylama sonuçlarını önce acuna gösteriyor. Acun sıralamayı istediği gibi düzenliyor. Sonra GSM operatörü sonuçları notere veriyor. Noter aldığı sonuçları onaylayıp acuna gönderiyor.

9
0
yanıtYanıtla
Halkcik:

Milleti kandirarak para kazanan Acunnnn. . . birak masum insanlarin yakasini

1
0
yanıtYanıtla
NURDOĞAN SUAT KOFOĞLU:

YA BU YARIŞMAYA FAİR PLAY ÖDÜLÜ KONMASI GEREKİR ADANIN DÜZENİ DAHADA GÜZELLEŞİR YEMİN EDERM ÖLÜMÜNE KAFES OYUNLARI KURALLARI KONULSA TEK SAĞ KALAN ÖDÜLÜ ALIR. ATAKAN SERKAY ARASINDA FİNAL OYNANIR ATAKAN ŞAMPİYON OLUR. ALLAH KİMSEYİ AÇLIKLA REBİYE OLMAYI NASP ETMESİN.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nerde. aynurcum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title