Haberler

Acun Ilıcalı: Ne AK Partiliyim Ne de Fethullahçı

Güncelleme:

Hakkında merak edilenlere yanıt veren Acun, kendisini sürekli bir yerlere konumlandırma çabasında olanlara "Ben ne AK Partiliyim, ne de Fethullahçı" sözleriyle yanıt verdi.

Yapmış olduğu programlarla reytingleri alt üst ettikten sonra ekranlarında dahi çocuğu olarak anılmaya başlayan Acun Ilıcalı, kendisi hakkında merak edilen "AK Partili misin, Fathullahçı mı?" sorusuna yanıt verdi.

"NE AK PARTİLİYİM NE DE FETHULLAHÇI"

60 milyon vererek TV8'i satın alan ve kısa sürede en çok izlenen ilk 3 kanal arasına sokmayı başaran Acun Ilıcalı, İnternethaber'den Hande Aydemir'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Bir ara sizin Fethullahçı olduğunuz söyleniyordu. Bundan haberiniz var mı?" sorusuna yanıt veren Ilıcalı, "Beni bir şekilde bir yere konumlandırma çabasını görüyorum. Bir grup AK Partili olduğumu zannediyor. Ben Ak Partili değilim. Fethullahçı olduğumu söylediler. Fethullahçı da değilim" yanıtını verdi.

İşte Acun Ilıcalı'nın konuya ilişkin yaptığı değerlendirme;

Sorulduğu zaman söylüyorum. Ama ortalığa çıkıp devamlı şucu değilim, bucu değilim diyecek halim de yok. Ama bilen zaten biliyor. Ben defalarca söyledim. Benim Ak Parti ile hiç bir alakam yok. AK partili değilim, bir bağım da yok. Ama ben Cumhurbaşkanımızı sevdiğimi söyledim diye, odadan vay AK Partili... O başka bir şey bu başka bir şey. Yani ben bir insanı sevebilirim... Çok komik şeyler yaşıyoruz.

"BİR İNSAN ATEİST OLABİLİR"

Bu şirkette biz inan şurada çalışan 250 kişi var bir kısmı Dominikte şu an ama, ben kimin ne görüşte olduğunu bilmiyorum. Ama bilsem de hiç bir şekilde kalben ona karşı bir şey hissetmem. Bir insan ateist olabilir, CHP'li olabilir, bu insan bu şirkette çalışabilir. Benim arkadaşım olabilir. Biz beraberiz, şunu bir türlü yaşayamadık, niye yaşayamıyoruz onu da bilmiyorum. Hepimiz ayrı düşünelim.

"CUMHURBAŞKANI'NI SEVİYORUM"

Ben Cumhurbaşkanı'nı seviyorum. Bunun için beni suçlamak kadar aptalca bir şey olabilir mi? Ya da ben niye seni suçlayayım. Birbirimizi niye suçluyoruz. Ben oruç tutarım da bizim şirkette tutan da var tutmayan da var. Sen tutmazsın, bu beni niye ilgilendirsin. Bu senin iyi insan olmanla alakalı değil ki. Ben şuna bakarım, iyi insan olsun, iyi niyetli olsun, yalan söylemesin, samimi olsun. Ama bunların insanın düşüncesi ile alakası yok ki. Bugün sizinle aynı görüşte olan insan iyi insan olamaz mı? Doğruyu hep biz mi biliyoruz. Ben mi en doğruyu biliyorum. Benim de fikirlerim yanlış olabilir. Ben hiç kimseyi ne sordum. Gezi Olayları oldu, bizden 20 kişi Gezi Olaylarına gitti. Halen bizimle beraber çalışıyorlar."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı AK Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

...........:

senide biliyoruz sende hainsin ayrıca o aptal programlarını kaldır artık

24
3
yanıtYanıtla
uyuz:

izleme genius

yanıt3
yanıt3
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

AKEPENİN BORAZANI FETHULLAHTTAN CANI İSTERSE AKEPEYE GEÇECEK . YOKSA ALIRLAR ADAMI AŞAĞI.

13
13
yanıtYanıtla
bitlisli:

bu adam kadar toplumun yozlaşmasını sebep başka biri yok. yaptığın programlar dinsiz toplumların programları. sen bal gibi akp lisin yoksa bu kadar zengin ve popüler olurmuydun kimi kandırıyorsun.

15
3
yanıtYanıtla
KURTLAR VADİSİ:

VAY HAİN VAY. . . BUNDAN SONRA İZLEMEYECEĞİM KANALINI. . .

4
7
yanıtYanıtla
abtat:

eyer bu söylediklerin doğruysa seni zaten severdim hep sevicem sen çok yaşa

7
3
yanıtYanıtla
seba:

Dusunce farkliligi, insanlarin baris icinde yasamalarina engel olmamali. dusunceyi tartismak bir fikri savunmak bariscil bicimde de olabilir . elestirilmesi gereken herkes icin gecerli olan kisi degil davranislar olmalidir. psikolojide de bu boyledir. (genel anlamda fikrimi soyledim. kisici yada partici degilim)

7
1
yanıtYanıtla
komık adam:

turkıyeyı sevmıyorsun sen kaldıkı cumhurbaskanınımı seveceksın yalakalık olmasın senın kısı ama bıl sana kımse ınanmıyor sen sadece reklam verıyorsun burada

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tayyipi sevip de akpyi sevmeyen tayyipi araştırmıyor demek ki . . . tayyip in dedigi şeyi reddedebiliyor mu akp ??? tayyip = akp ne iş ??? işidle akp arasındaki 360 derece hesabına döndü acun . . .

6
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Jürideki adamin tarikatci ama. O tarikatin kime bagli oldugu biliniyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title