Haberler

Acun Ilıcalı, Kurtlar Vadisi Pusu'yu Tahtından Etti

Güncelleme:

Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra yükselişe geçen TV8, perşembe akşamları reytinglere ambargo koyan Kurtlar Vadisi Pusu'yu da tahtından etti.

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor 2016'nın reytinglerdeki son kurbanı Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' oldu.

ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞ

Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra yayın formatı değişen ve kısa sürede Türkiye'nin en çok izlenen ilk 3 kanalı arasında giren TV8'in önlenemez yükselişi devam ediyor.

VADİ'Yİ TAHTINDAN ETTİ

Bu sezon büyük bir heyecana sahne olan Survivor 2016 ile reytingleri alt üst eden TV8, perşembe akşamlarının rakipsiz dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'yu tahtından etmeyi başardı.

İşte dün gecenin reyting sonuçları;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

HtMobil-IOS:

TV 8 kim izliyor neye göre belirleniyor merak ediyorum evde uydudan bile sildim ben

18
2
yanıtYanıtla
gülayesma tunalı Mobil-ANDROID:

külüyen yalan bütün millet kurtlar vadisi pusu seyrettik en sevmediğim program Acun ılicalinin yaptığı program lardir hiç seyretmeyiz tasrip etmiyorum

11
2
yanıtYanıtla
Can_B:

Kurtlar Vadisi Pusu son donemlerde eskiye nazaran cok dusus yasiyor yani acunun programi iyi oldugundan degil . ki kvp yu 50 tane survivor progamina degismem

9
1
yanıtYanıtla
BesiktasAskiMobil-IOS:

Bu programi izliyenleri gercekten anlamiyorum... Ahlakliyim diyenler bile survivor izliyor.... Ciplak insanlara bakanlar ahlakli degildir???

8
1
yanıtYanıtla
tatarMobil-ANDROID:

kanal D de oldugu icin herkes reklamlarından bıktı

9
0
yanıtYanıtla
ArdahanlıMobil-ANDROID:

Bu kadar şişirmeyin bir gün patlar

9
0
yanıtYanıtla
karayelMobil-ANDROID:

ülkücüler geliyor acunun tv side kalmaz ama kurtlar kalıcı olmaya geliyor

2
6
yanıtYanıtla
TV8 olmazsa vay halimize!:

Bu rating listesi ülke insanımızın beyin çöküşüdür. Öyle acı bir tablo ki şu, kelimelerle ifade edilemez bir savrulmanın, boşluğun, hiçliğin içinde yok olup gidiyoruz. Gündüz AVM akşam eğlence. Allah yardım ede. .

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTTİ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİTTİ . . . YENİ BİR DİZİ LAZIM . . . . REAKSİYONU BİTİRTTİRMESEYDİ BU AMPULCÜLER NE GÜZEL İZLİYORDUK 13 BÖLÜM SÜRDÜ HER ŞEYİ ANLATIYORDU İŞTE . . .

4
2
yanıtYanıtla
saçmalama vadisi pusu:

bu kurtlar vadisi hala nasıl bitmiyor asıl ben onu merak ediyorum. . . önceden ben de çok izliyordum ama kaç yıldır izlenecek tarafı kalmadı artık . . . ama hala izleniyor. . . yani hayret bişey. . . . oturup izleyim desen 15 dk dan fazla dayanamazsın kapatırsın yani. . . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title