Haberler

Acun Ilıcalı Kimin Elinden Tutsa Ünlü Etti

Güncelleme:

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü oldu.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yaptığı programlarla çok sevildi. Reyting rekorları kıran programlarından çıkan yarışmacılar şarkıcı, oyuncu, model vb. pek çok meslek sahibi olarak ünlerlerine ün kattılar.

ACUN ILICALI, KİMİN ELİNDEN TUTSA ÜNLÜ OLDU

Acun Ilıcalı, kimin elinden tutsa o kişiyi ihya etti. İrem Derici'den Hakan Hatipoğlu'na, Turabi Çamkıran'dan Hilmicem İntepe'ye kadar pek çok isim Acun Ilıcalı sayesinde ünlü oldu.

İşte Acun Ilıcalı'nın Ünlü Ettiği İsimler:

İrem Derici

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye yarışmasından sonra ününe ün katan İrem derici şu sıralar çok ünlü bir şarkıcı oldu.


Turabi Çamkıran

Survivor'da iki şampiyonluğu olan Turabi Çamkıran oyunculuk eğitimi alıp dizilerde oynamaya başladı. En son ATV'de yayınlanan "Kertenkele" dizisinde rol aldı.


Hilmicem İntepe

Survivor'da 1. Olan Hilmicem İntepe'de oyuncu oldu. Şu sıralar "Bodrum Masalı" dizisinde oyunuyor.


Hakan Hatipoğlu

Hem Var mısın Yok musun Yarışmasına Hem de Survivor'a katılan Hakan Hatipoğlu, şu sıralar TV8'de "Survivor Panorama" programının sunuculuğunu yapıyor.


Gizem Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu, Acun Ilıcalı sayesinde hem iş hem eş buldu. Var mısın Yok musun yarışmasında eşi Hakan Hatioğlu ile tanışıp Survivor'a da katılan Gizem, sunuculuk ve çeşitli internet sitelerinin giyim markalarında modellik yapıyor.


Fatmagül Fakı

Survivor yarışmasından ünlü olan ve dünyaca ünlü manken Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle konuşulan Fatmagül Fakı da sunucu oldu.


Anıl Tetik

Survivor'a katılıp yakışıklılığı ile dikkat çeken Anıl Tetik, şu sıralar oyunculuk yapıyor. Star Tv'de yayınlanan "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinde performans sergiliyor.


Hanzade Ofluoğlu

Var mısın Yok musun yarışmasından ünlü olan bir diğer isim de Hanzade Ofluoğlu. Acun Ilıcalı, Ofluoğlu'na pek çok programında sunuculuk vererek ünlü etti.


Merve Oflaz

Survivor Kadınlar Erkekler yarışmasında, birinci olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Merve Oflaz, reklam filmi ve dizilerde oynadı.


Nursel Ergin

Var mısın Yok musun yarışmasına katılan Nursel Ergin, Show Tv'de kendi yemek programını yaparak çok sevildi.


Sefa Doğanay

Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı taklitlerle çok konuşulan Sefa Doğanay'da ünlü oldu. Şu sıralar çeşitli programlara katılarak taklitlerine devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com
















Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turabi Çamkıran Hakan Hatipoğlu Acun Ilıcalı İntepe Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title