Haberler

Acun Ilıcalı'dan "Turabi Diskalife Oldu" İddialarına Yanıt

Güncelleme:

Survivor 'da Doğukan ile tartışan Turabi'nin "diskalifiye oluyor" iddialarına, Acun Ilıcalı Instagram hesabından; "Oyunları futbol maçı gibi değerlendirin" yanıtını verdi.

Survivor All Star'ın favori yarışmacılarından Turabi hakkında 'diskalifiye oldu' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 'Turabi diskalifiye oldu' iddialarına Acun Ilıcalı yanıt verdi. Ilıcalı, "Oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim" dedi.

TURABİ VE DOĞUKAN ARASINDAKİ TARTIŞMA DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan dolayı da iyice arttı. Fragmanın dikkat çeken detayı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

"ADUKET" HAREKETİNE SİNİRLENEN TURABİ, TOPU FIRLATIYOR

Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan'a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi.

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanı izleyicileri ikiye böldü. Birçok kişi sosyal medyada #TurabiDiskalifiyeEdilsin hashtag'i ile mesajlar paylaştı.

"FUTBOL MAÇI GİBİ DEĞERLENDİRİN"

Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında '4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)' notunu paylaştı.

DİSKALİFE OLDU

Yayınlanan bölümün ardından Turabi, Doğukan'a karşı sergilediği hareketinden dolayı ödül oyunundan diskalife oldu. Sonraki oyunlarda oynayamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Acun Ilıcalı Instagram Star Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (339)

Kemal'in AskeriMobil-ANDROID:

Türkiyenin hatta Dunyanin tanidigi takdir ettiği Barış Manço'nun oğlu, ahlakli, terbiyeli yüzünden iyiligi hic eksik olmayan hareketlerinden ne kadar erdemli bir türk çocuğu belli olan türk oğlu türk evladi Doğukanı sen bir striptizciye ezdirdin ya helal olsun sana Acun. Suç bizde biz seni buralara getirdik. Doğukandaki ahlaktan biraz nasibini almasi lazim birilerinin. Para pul servet gelip geçici ahlak kalıcıdır. Parayi pulu ahlaksizca kazananlar yaşadıgini zanneden, baskasinin gozunde ölü kişilerdir.

67
2
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

adam bir haraket cekti 25 dakika reklam aldi o haraketi vermeden once. Diskalifiye edermi reating makinasini. Ben tepki olarak artik seyretmeyecegim. Milli macin 2. dakikasinda reklama girdi 27. dakikada basladi program yuh dedim. Ben dogukanin yerinde olsam dalmistim turabiye. kimsede yurek yok. Adam herkezi sindirdi. Al kardesim karsi takima o zaman ayni hanzolukta dovuscu baskasini gorelim. Kisiliksiz ayiyi koymuslar bizde mal gibi izliyoruz hata bizde.

65
2
yanıtYanıtla
akıllı olun:

yaw millet !!!!akıllı olun ! turabi delikanlı çocuk. az dikkat edecen böyle adama. alır aklını hepsinin o adada !!!

3
57
yanıtYanıtla
soytarıMobil-ANDROID:

Adam ona buna hareket yapıyor birşey yok adama hareket yapınca deli oluyor. diskalifiye olması lazım ama reyting yapıyor diye diskalifiye etmiyorlar

46
0
yanıtYanıtla
fred:

bu turabi nenen zat kendini van damme, bruce lee, yada apacalıpto sanıyor. komik bir keko maho zırto hıro zorto. . . .

45
1
yanıtYanıtla
TürkanmobilWeb@haberler.com:

turabi aynı hareketi yapınca problem yok ama doğukan yapınca problem oluyor. .top turabi ye degmiyor bile ama adam bile bile arkasından top atıyor ve Kum atıyor. Kum doğukan in gözlerine gelebilirdi hani nerde can güvenliği acun bey Tüm survivor larinizi izledim ama artık izlemiyorum çünkü adil değilsiniz

37
3
yanıtYanıtla
NazMobil-IOS:

Kendi adınıza konuşun .....biz turabiyi çok seviyoruz ....ayıp be bu kadar yüklenilmezki bir adama yazık ya kürt müş te turabi neolmuş yani insan olsun yeter bu dünya kime kaldıki sana bana da kalsın ..

7
33
yanıtYanıtla
mehmetmobilWeb@haberler.com:

topu attığı için doğukanında kesinlikle diskalifiye olması gerekiyor.

6
31
yanıtYanıtla
yalaka acunmobilWeb@haberler.com:

Bundan sonra izlemiyeceğim bu proğramı.bu kadar terbiyesiz birini hala yarışmada tutmak rayting için yapılan,millrte hakaretten başka bir şey değildir

32
5
yanıtYanıtla
Ramo. ÖzelMobil-IOS:

Cok düzgüncocuk manco

33
3
yanıtYanıtla
Tüm 339 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title