Haberler

Acun Ilıcalı'dan Flaş Karar! Survivor Türkiye'de mi Çekilecek?

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Survivor'ı Foça'ya taşımak için yer bakıyor. Survivor 2016 ile reyting rekorlarını alt üst eden Acun Ilıcalı iddialara göre İzmir Foça'ya gitti.

Acun Ilıcalı, Foça'da atıl durumda olan Fransız Tatil Köyü'nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı. Foçalı turizmciler, "Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok" dedi.

Eğer Acun'un değerlendirmeleri olumlu olursa, Survivor artık burada çekilecek!

TESİSE GELİP İNCELEMELERDE BULUNMUŞ

Turizmciler, "Bölge küçük adacıkları kumsalı ve deniz özelliğiyle başta Survivor olmak üzere çeşitli yarışmalara evsahipliği yapabilecek kapasiteye sahip. Ardından bu alanları ve çekim platolarını pazarlamaya yönelik turistik turlar başlayabilir" diye konuştu. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler ise, "Ilıcalı'nın Foça'ya gelip beraberindekilerle tesisi gezip incelemelerde bulunduğunu öğrendik. Uzun süredir atıl durumda kalan tesisin değerlendirilmesi için bir umut ışığının yanması sevindirici" diye konuştu.

Kaynak: Yeni asır

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Foça Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

3459:

Hayır olamaz bu tadı vermez.Ne güzel doğa hayvanlar harika deniz süper.Gidemediğimiz yerleri görüyorduk.Lütfen Acun böyle bilen yapma lütfen.Büyüsü bozulurrr.

20
7
yanıtYanıtla
FATMA:

Survivor big brother işte benim sitilim ve evleneceksen gel bu programlara bayılıyorum kaçırmadan izliyorum

5
16
yanıtYanıtla
0202:

Memleket kan ağlıyor hergün şehit veriyoruz ama sen yinede izlemeye devam et

yanıt7
yanıt1
sweden:

ulkemde senin gibi 50 milyon insan var malesef ALlah akil fikir versin diyoruz bizde

yanıt4
yanıt0
Fatma ya:

FATMA DAN ORGAN NAKLİ YAPILABİLİR BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMİŞ..

yanıt6
yanıt0
deli la:

fatmaaa sakın göbek atmaaaaaa yoksaaa. . . . . .

yanıt1
yanıt0
amed.Mobil-ANDROID:

İyi fikir para türkiyemizde kalır.

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

70 milyon liraya aldığı tv 8 i bir yıl sonra ferit şahenke sadece üçte birini170 milyon dolara satıyor Yaptığı hiç bir program türk halkının maneviyatına hitap etmiyor kanallarında bir haber bir belgesel bir toplumsal film oynamıyor düzmece reyting şirketlerince hep birinci çıkarılıyor kim bu Acun ılıcalı nasıl böyle büyüdü arkasında kim war? biraz düşününce Bildiniz değilmi

15
3
yanıtYanıtla
enstan:

düzgün şekilde işlerini yürüttü kanal büyüdü ne var yani bunda, adam başarılı

yanıt0
yanıt1
mira felavega:

Oylemo peki de turk.hakina itap edyor kavkali kim.eli.kimi cepi tezilik evlilik programlari acune aferin badsrli geri kafali insan cok

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title