Haberler

Acun Ilıcalı: Adada Bayanların Özel Günleri İçin Sağlık Kiti Var

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran Survivor yarışması hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı, "Bayanların özel günü için de diğer bazı şeyler için de sağlık kiti var" dedi.

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışma hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Kendisine her fırsatta adada yemek verilip verilmediği yönünde sorular yöneltildiğini belirten Ilıcalı, "Onlara temel yiyecekler, erzak olarak veriliyor. Bu erzakla yaşayın deniyor. Bu erzak da haftada bir takviye ediliyor. Erzak dediğimiz ne? İki avuç pirinç, azıcık yağ. Bununla yaşa diyoruz. Açlık sınırında yaşama bu. Bunun fazlasını vermiyoruz. Üç aydır yemek yemeden yaşıyorlar" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından bir kesit;

"Yemek yiyorlar mı? En çok bu gelir. Bu da yani soru aslında içine baktığında yanlış bir soru. Onlara temel yiyecekler, erzak olarak veriliyor. Bu erzakla yaşayın deniyor. Bu erzak da haftada bir takviye ediliyor. Erzak dediğimiz ne? İki avuç pirinç, azıcık yağ. Bununla yaşa diyoruz. Açlık sınırında yaşama bu. Bunun fazlasını vermiyoruz.

"BAŞARILI OLUNCA SENİ SUÇLARLAR"

Üç aydır yemek yemeden yaşıyorlar. Zaten ne kadar başarılı olursan, bir şekilde seni suçlarlar... Bu da bizim için normal. Ben açıkçası bu işlerden motive olan bir tipim. Birisi aleyhte yazdığında daha çok konsantre oluyorum. Karşı tarafı başarımla ezmeye konsantreyim. Yani benim için birisi ile ağız dalaşına girmek... Bir yazar var ayda bir beni yazıyor mesela. Gülüyorum. Ben hep sahada cevap veriyorum. Muhattap olmuyorum niye, o polemiğin, çamurun içine girmek istemiyorum. Ben programıma konsantre olayım, programım başarılı olsun.

"SÖZ HAKKI OLMALI SEYİRCİNİN"

Survivor'da şu oldu, bu oldu. Bunlar tabii ki olacak. Ama bir de samimi seyircinin yorumu var ki o da başka bir şey zaten. Onları çok dikkatle dinleyip, sosyal medyadan takip edip belli kararlarda bu yorumları değerlendiriyorum. Ekip olarak da yapıyoruz. Hatta geçenlerde oldu. Oyunun sonu ile ilgili çok eleştiri geldi. Toplantı yaptık, oyunun sonunda sürekli aynı finali yapıyorduk. Seyirciyi haklı bulduk. Eleştiri yolladılar. Seyirci bu kadar istiyorsa sonunu değiştirelim dedik. Öyle bir söz hakkı olmalı seyircinin...

"BAYANLARIN ÖZEL GÜNÜ İÇİN..."

Bir kere sağlık kiti var. Bayanların özel günü için de diğer bazı şeyler için de sağlık kiti var. Bir de saç traşı için üç dört yarışmacımıza özel izin verdik. Biri Hasan'dı, biri Yılmaz Morgül'dü. Cilt problemleri vardı bazılarına özel izin verdik. Onun dışında bir jilet veriyoruz bir şekilde adada yarışmacılar kendi çözümlerini buluyor. Tuvalet var mı diyorlar... Adada tuvalet yok.

"NAPIYORLARSA YAPSINLAR"

N'apıyorlarsa yapıyorlar... Ona biz karışmıyoruz. Ormanlık bir adadasın... Komik bir şey söyleyeyim sana hiç de merak etmiyorum, n'apıyorlar diye. O çözümü kendi bulacak orada. Ya da uyku sorunu, kendi çözecek."

(Kaynak: İnternethaber)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

ka akıl:

ACUN MİLLETİ CEHENNEME GİTMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR VE BİZİM MİLLETTE ÖYLECE SEYREDİYOR

21
7
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzzzz:

2 avuç prinç miş. türk milletini aptal yerine koymasan. adam gibi menüyü açıklasan iyi olur

23
3
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:

vicdansız zübük

3
2
yanıtYanıtla
FERDİ:

abi biz millet olarak ne kadar fesatız!!! yemek verse ne olur vermese ne olur sonuçda bir oyun adam geminin kaptanı bir şekilde yürütüyor. gece gündüz çalışıyor helal olsun adama. malınımı çaldı maaşını mı vermiyor karına çoçuğuna lafmı attı yok. . . sanane kardeşim adamın kazandığından verdiğinden vermediğinden. .

1
1
yanıtYanıtla
BRC:

YALAN SÖYLEME BARİ TUĞBA ÖZAY İNSTAGRAMINDAN PAYLAŞTI CHEESECAKE FELAN VERİYOMUŞSUN ARADA BİZİ ŞIMARTIYOR FELAN YAZMIŞTI.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title