Haberler

Acun, Dedikodulara Dayanamayıp Survivor'ın Merak Edilenleri Cevapladı

Güncelleme:

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, kendisine en çok sorulan soruları Instagram sayfasında yanıtladı.

Kendi kanalı Tv8'de ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, kendisine en çok sorulan soruları Instagram sayfasında yanıtladı. İşte Acun'un o açıklamaları...

Soru: Sakatlanan oyuncunun tedavi sürecinin uzaması halinde otomatik olarak yarışmaya devam etmemesi için bir kural yok mu? Örneğin Anıl şu anda yarışmıyor.

Anıl ile ilgili doktor raporu aldık. Eğer doktorumuz Survivor'un sonuna kadar yarışamaz deseydi otomatik olarak elenmesi gerekecekti. Doktorumuz 4 haftalık iyileşme süreci var dediği zaman kararı yarışmacımıza bırakmıştık. Fakat şu anda doktorumuz 1 hafta içerisinde kısmen, 2 hafta içerisinde ise tamamen oynayabileceğini söylüyor. Unutmayın ki finale kadar en az 7-8 haftası daha olacak ve buradan sonra takdirin seyircide olması gayet adil görünüyor.

Soru: Küfürlü konuşmanın, diskalifiye olmasa da, bir yaptırımı olmalı.

Küfüre tabii ki karşıyım, ve hiçbir şekilde asla küfür kullanılmamasından yanayım. Ancak maalesef güncel hayatımızda da herkesin bir şekilde stres anında kontrolü kaybettiği anlar olabiliyor. Önemli olan bunun uzamaması. Ben her zaman söylüyorum, bu kadar zor şartlarda ani bir sözsel tepkinin ciddi bir yaptırımı olamaz ancak ısrarı olması halinde mutlaka müdahale edilmeli. Burada doğruları da yanlışları da size göstermek zorundayız, çünkü yarışmacıların adada kalıp kalmalarına izleyici karar veriyor. Bizim böyle durumları izleyiciden gizleme hakkımız olmadığını düşünüyorum. Keşke herkes sinirlerine her zaman hakim olsa ama sinirlerine hakim olamayan yarışmacı da seyirciler tarafından değerlendirilebilmeli.

Soru: Ünlüler kazandığında daha coşkulu anons ettiğinizi ve tebrik ettiğinizi gözlemliyoruz. Doğru mudur?

Bu kesinlikle doğru değil. O anki yarışma rekabetiyle orantılı olarak ben de heyecanlanabiliyorum. Ancak Survivor'un hiçbir anında Ünlüler veya Gönüllüler ayrımı yapmadım.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (129)

RORO:

binlerce seyirci turabi yüzünden kanalı seyretmiyor diskalifiye edin bak reytingler nasıl yükselecek

45
14
yanıtYanıtla
yyMobil-ANDROID:

turabiyi gönder

30
12
yanıtYanıtla
Ayaz DOĞANmobilWeb@haberler.com:

Bence turabinin ustune cok geliyorlar Ondan cok hirsli ne yaptigini bilmiyor

16
24
yanıtYanıtla
vatandaş:

Gönüllüler takımından Turabi, Hilmicem, Bozok ve Nadya gerçekten çok zalim ve acımasızlar. Bu dörtlünün ilk etapta elenmelerini çok istiyorum. Nadya ve Hilmicem Turabinin gölgesine sığınarak hem adada kalmaya çalışıyorlar hem de Turabinin zulmüne maruz kalmak istemiyorlar. Adada Hilmicem, Nadya ve Anıl çok kurnaz üçlüler.

32
6
yanıtYanıtla
Asi:

Hilmicem ve turabi :-)kralsınız

13
24
yanıtYanıtla
adnan gulerMobil-ANDROID:

turabi midir nedir programı onun yüzünden seyretmiyorum

27
10
yanıtYanıtla
zafer:

turabiye sebeb izliyorum ki onun içi dışı bir karı gibi değil en azından sinsi adamları hiç sevmem

13
24
yanıtYanıtla
SNIPERSmobilWeb@haberler.com:

TURABİ SADECE CÜCÜKLERE KAFA TUTAR KILLIYI GÖRÜNCE ABİ AYAĞINA YATAR AMA BEN BİLİYORUMKİ İYİBİ SOPA YEMEDEN ADAM OLMAZ DESTEKÇİLERİN ÇOĞU DAHA KİŞİLİĞİ OTURMAMIŞ ATARLI GENÇLER

20
15
yanıtYanıtla
kral kişi:

yaşasın turbo yine 1. sin ya allah

15
20
yanıtYanıtla
Kimse kimMobil-IOS:

Turabiyi gönder izleyelim

22
12
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title