Haberler

Acısu Yan Yolda Parke Çalışması Start Aldı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sapanca Yolu Acısu bölgesi yan yolda kültür merkezi ile sağlık ocağı arasındaki güzergahta kilitli parke döşeme çalışması başlattı.

Sapanca Yolu'nda tamamlanan ikileme çalışmaları sonrası yan yolda yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında Kartepe Belediyesi güzergahta yol iyileştirme düzenlemesine başlayarak, kilitli parke çalışması ile çözüme kavuşturuyor. Üst geçidin montajının tamamlanması ardından, Acısu yan yoldaki iyileştirme çalışması kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kültür merkezi giriş seviyesinde kot farkını sıfırlayarak yolu düzleştirdi.

Yan yola cepheli iş yerlerinin önünde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmasında ekipler, yaklaşık 2 bin metrekare kilitli parke taşı ve 400 metre bordür döşemesinin ve ara sokaklara bağlantısının da yapılacağı düzenlemenin ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Kültür merkezi ve sağlık ocağı arasındaki güzergahı hem yaya trafiği hem de araç parkı olarak estetik bir görünüme kavuşturacak çalışmanın başlatılması bölge halkı tarafından da beğeni topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Kartepe Acısu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title