Haberler

"Acının Rengi Yok"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla hem yeşil-beyazlı ekibin hem de diğer takımların taraftarları, taziye mesajlarını kulübün resmi internet sitesinden iletiyor.

Bursa spor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla hem yeşil-beyazlı ekibin hem de diğer takımların taraftarları, taziye mesajlarını kulübün resmi internet sitesinden iletiyor.

Kulübün "www.bursaspor.org.tr" adresli resmi internet sitesine, İbrahim Yazıcı'nın ölümünden bu yana 6 bine yakın taziye mesajı gönderildi. Bursa spor'a gönül verenler, mesajlarında başkana olan duygularını anlatırken, diğer takım taraftarları da mesajlarıyla üzüntülerini dile getiriyor.

Siteye gönderilen mesajlardan bazıları şöyle:

İbrahim: "Ankaragücü de seninle gurur duyuyor. Acımız birdir."

Zübeyir Koç: "Ben büyük bir Trabzonlu olmama rağmen merhum İbrahim Yazıcı'nın öldüğüne hala inanamıyorum. Çok üzüldüm. Bütün spor camiasının ve Yazıcı ailesinin başı sağolsun"

Erhan Aytöre: "Bir Fenerbahçeli olarak çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bursaspor için hep fedakarlık yaptı. Hasta olmasına rağmen hiçbir zaman kulübünü yalnız bırakmadı."

Sercan Mutcalı: "Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Bursaspor'un şampiyonluğunu desteklemiştim. ve bu şampiyonluğun mimarı olan Sayın Yazıcı'ya Allah'tan rahmet diliyorum."

Fazlı Gök: "Trabzon'da yasayan Trabzonsporlular olarak, başkanın vefatı nedeniyle duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek isterim. Tüm futbol camiasının başı sağ olsun. Acının rengi olmaz."

Serhat Aslan: "Bir Beşiktaşlı olarak çok çok üzüldüm. Bursa'da geçirdiğim yıllarda başkanın başarılı takımını izleme fırsatını yakaladım. Mekanı cennet olsun." - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Yazıcı Ankaragücü Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title