Haberler

Açılış Kurdelesini Okutay ve Karaman Kesti

Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir gelinlik firmasının açılış kurdelesini Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve eski belediye başkanı Meliha Okutay birlikte kesti.

Bartın'ın Kozcağız beldesinde bir gelinlik firmasının açılış kurdelesini Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve eski belediye başkanı Meliha Okutay birlikte kesti.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve önceki başkan Meliha Okutay bir gelinlik firmasının açılış törenine katıldılar.

Kozcağız'da hizmete giren Selvi ve Erol Dönmez'e ait gelinlik firmasının açılış töreninde okunan duaların ardından açılış kurdelesini Karaman ve Okutay birlikte keserek işletmenin memlekete, Dönmez çiftine ve Kozcağız'a hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Gelinlik, kınalık, abiye çeşitleriyle hizmet verecek olan iş yeri açılışında konuşan Başkan Karman, "Bugün bir işyerimizin daha açılış merasimine katılarak sahibi olan Selvi Dönmez ve Erol Dönmez kardeşlerimin mutluluğuna ortak olduk. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karaman Meliha Okutay Kozcağız Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title