Haberler

Acil Servis Çalışanlarına Triyaj ve İletişim Eğitimi

Çanakkale’de acil servislerde görevli tüm sağlık çalışanlarına yönelik olarak ‘Acil Servis Çalışanları Triyaj ve İletişim Eğitimi Günleri’ programı düzenlendi.

Çanakkale'de acil servislerde görevli tüm sağlık çalışanlarına yönelik olarak 'Acil Servis Çalışanları Triyaj ve İletişim Eğitimi Günleri' programı düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu, Uluslar arası İlişkiler ve Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığının talimat ı ile, acil servislerde görevli tüm sağlık çalışanlarına yönelik olarak 'Acil Servis Çalışanları Triyaj ve İletişim Eğitimi Günleri' programı gerçekleştirildi. Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği koordinasyonunda yürütülen eğitimler, Ar-Ge Sorumlusu Hemşire Gülşen Yağcı, Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servis Sorumlusu Uz. Dr. Behçet Varışlı ve Çan Devlet Hastanesi Acil Servis Sorumlusu Dr. Yusuf Orta tarafından verildi. 5 ayrı ilçede düzenlenen eğitimlere 458 sağlık personeli katıldı.

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, "Ülkemiz nüfusunun artması, yaşam koşulları ve teknolojik gelişmeler sonucu özellikle acil sağlık hizmetlerine duyulan gereksinim de hızla artmaktadır. Ancak toplumumuz tarafından acil sağlık hizmetlerinden yararlanma bilinci yeterince geliştirilememiştir. Bu nedenle acil hizmet birimlerimiz kapasitelerinin çok üzerinde hastaya hizmet vermek durumunda kalmaktadır. Acil servislerimize yapılan başvuruların yaklaşık olarak yüzde 15'i hayati tehlikesi olmayan hastalarımızdan oluşmaktadır. Aciliyeti ve hayati tehlikesi olan hastalarımıza daha öncelikli hizmet verilebilmesi için acil servislerimizde triyaj sistemi uygulanması kaçınılmazdır. Bu doğrultuda etkili iletişim becerileri ile birlikte Acil servislerimizde uygulanan triyaj sisteminin kalitesinin arttırılması ana hedeflerimiz arasındadır" denildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title