Haberler

Acil Hizmeti Kışa Hazır

Şırnak'ta acil hizmeti kışa hazır Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Burcu Hızal, acil ekiplerinin kışa hazır olduğunu bildirdi.

Şırnak'ta acil hizmeti kışa hazır Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Burcu Hızal, acil ekiplerinin kışa hazır olduğunu bildirdi.Hızal yaptığı açıklamada, Şırnak'ta 2, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde 2 tane olmak üzere 4 paletli ambulansın kışa hazır olduğunu belirtti.Bölgede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan yerleşim birimlerine ulaşmak için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Hızal, "Amacımız vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti sunmaktır" dedi. Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afetler Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Leyla Acar ise özellikle Uludere ve Beytüşebap ilçelerinin yollarının kardan dolayı kapandığına dikkat çekerek, şunları kaydetti: "Başta bu ilçeler olmak üzere tüm yerleşim birimlerine ulaşarak hasta sevkıyatı yapmak için kent merkezinde 15, 112 Acil Sağlık İstasyonu'nda dördü paletli toplam 32 ambulansla hazır bekliyor. Hastalarımıza en kısa zamanda ulaşmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Komuta merkezimiz 24 saat çalışıyor." -

Kaynak: AA / Güncel

Beytüşşebap Uludere Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title