Haberler

Acıklı Komedi "SOYTARILAR", Tiyatro Seyirlik'te!

Güncelleme:

"SOYTARILAR", Salih Usta, Serdar Yeğin, Mertcan Semerci'nin performansları ve bedensel yetenekleriyle göz doldurduğu oyun, 12 Aralık akşamı, Tiyatro Seyirlik'te.

Bir lokma ekmek parası kazanmak için şehir şehir dolaşarak 'soytarılık' yapan ve insanların telaşlı dünyalarına biraz neşe katmaya çalışan üç arkadaşın trajik hikâyesini anlatan "Soytarılar", izleyenlere kendi telaşlı dünyalarını unutturuyor. Salih Usta, Serdar Yeğin ve Mertcan Semerci'nin sahnede performanslarıyla görsel şölen yaşattığı tek perdelik oyun; yaşamın ta kendisine ayna olurken, savaş karşıtı mesajlarıyla seyircinin gönlünü bir kez daha fethediyor.

Türkiye'de, tapusunda "tiyatro" yazan nadir binalardan birisine tiyatrosunu taşıyan Hüseyin Avni Danyal'ın açtığı Tiyatro Seyirlik'te sahnelenen tek perdelik acıklı güldürü "Soytarılar"ın; yönetmenliğini Yunus Emre Bozdoğan, genel sanat yönetmenliğini Hüseyin Avni Danyal üstleniyor. R. Ppavelkic'in yazdığı oyunu dilimize Muharrem Şen çevirirken, kostüm ve dekor tasarımı Sertel Çetiner'e ait.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Avni Danyal Salih Usta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title